Έζησαν το όνειρο!

Έζησαν το όνειρο!

Η εταιρία Agenda Sport Action, πρωτοπόρος στην διοργάνωση κορυφαίων αθλητικών εκδηλώσεων, παρουσίασε ένα ξεχωριστό για τα ελληνικά δεδομένα, ποδοσφαιρικό γεγονός.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 26/01/2017

Πρόκειται για τα football trials, που πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17, 18, 19 και 20 Νοεμβρίου 2016, στην Στουτγάρδη, υπό την επίβλεψη του στενού συνεργάτη της VFB Stuttgart και επί σειρά ετών συνεργάτη της Γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (DFB) στην περιοχή της Βάδης Βυρτεμβέργης, Γεώργιου Μεταξαράκη.

Η δοκιμασία αφορούσε 16 παιδιά, τα οποία είχαν επιλεγεί από τον Γεώργιο Μεταξαράκη και τους συνεργάτες του, στο καμπ που είχε πραγματοποιηθεί στην Ηλιούπολη, τον περασμένο Απρίλιο.

Οι αθλητές είχαν αυτή την μοναδική ευκαιρία να δώσουν 2 αγώνες, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και να ελπίζουν για μία θέση σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Πριν από τους αγώνες, τα παιδιά, πραγματοποίησαν 2 προπονήσεις από τον τεχνικό διευθυντή της MTV Stuttgart, κ. Γεώργιο Μεταξαράκη.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του τεχνικού διευθυντή της VFB Stuttgart, Μάρκους Ρουντ που συνάντησε τα παιδιά και μίλησε μαζί τους.

Πέρα όμως από την αγωνιστική δράση, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το απαράμιλλης ομορφιάς γήπεδο της VFB Stuttgart, Mercedes- Benz Arena, να μπουν στα αποδυτήρια της ομάδας και να φωτογραφηθούν στον πάγκο του συλλόγου!

Η ομάδα ξεναγήθηκε στην ιστορική πόλη της Στουτγάρδης, στο εκπληκτικό μουσείο της Mercedes, αλλά και σε ένα από τα μεγαλύτερα ζωολογικά πάρκα της Ευρώπης, το WilhelmaZoo.

Τα μέλη της αποστολής ήταν οι: Ιωάννης Τζεμάρης, Ευαγγελος Γιακουμάτος, Γεώργιος Γερεντές, Σωτήρης Τσιούφης, Απόστολος Κουτσάγιας, ΑθανασιοςΤ σουκαλάς, Γεώργιος Παπανικολάου, Ευάγγελος Θεοδώρου, Εμμανουήλ Παπαχρονόπουλος, Σοφοκλής Μιχόπουλος, Γιάννης Λούσκος, Δημήτριος Παπαθανασίου, Ιωάννης Τσιαμάντας, Διονύσης Στατήρης, Χρήστος Τζώλος και Σωτήρης Ζαμάνης.

Τα αποτελέσματα των επιλογών αναμένονται στα μέσα Δεκεμβρίου.

Αρωγός σε αυτό το ταξίδι ήταν η Agenda Sport Action. H μοναδική εταιρία που μπορεί να δώσει τέτοιες ευκαιρίες σε ακαδημίες επαγγελματικών συλλόγων αλλά και μικρότερες ακαδημίες.

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 18:44