Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 1st Road To Salonika Cup

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 1st Road To Salonika Cup
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 25/04/2017

 

Το"1st Road To Salonika Cup " του Μακεδονικού είναι γεγονός.41 τμήματα ποδοσφαίρου από όλα τα μήκη και πλάτης της Ελλάδος εκπροσώπησαν τους νομούς τους και τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση. Η ΝΕΑΡ, Εθνικός Αλεξανδούπολης, η Αθλητική ακαδημία Κατερίνης ,ο Ηρακλής Ζυγού, η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η Ακαδημία Σιάτιστας, ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας, ο Ερμής Αμύνταιου, το Πάϊκο Γουμένισσας ,ο Βρασίδας Νέου Περάματος, ο Ηρακλής Λάρισας, η Sport Village έβαλαν τον πήχη ψηλά για το 2nd τουρνουά Road to Salonica Cup αφού η συμπεριφορά τους ήταν άψογη καθ όλη την διοργάνωση. Οι ομάδες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της πόλης.

Το τουρνουά ξεπέρασε κάθε προσδοκία και για αυτό το λόγο χρησιμοποιήθηκαν και εξωτερικές εγκαταστάσεις ώστε να διευκολυνθούν οι συμμετέχουσες ομάδες. Συντελεστές της οργάνωσης και θεμελιωτές της σκέψης υπήρξε το προπονητικό δυναμικό της ακαδημίας του Μακεδονικού που υλοποίησαν με επιτυχία το όραμα του προέδρου του συλλόγου κ.Ανδρώνη για ένα τουρνουά ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Τον πήχη του τουρνουά ανέβασαν οι συμμετοχή των ομάδων ΠΑΕ της πόλης όπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,ο Άρης ,ο Αγροτικός Αστέρας, ο Απόλλων Καλαμαριάς  ενώ ένα ευχαριστώ αξίζει και στις ομάδες του Διόνυσου Μαλακοπής ,της Tor tre Teste, των Ελπίδων Συκεών, του Κεραυνού Κολχικού, της ΑΠΕΛ, της ΑΕ Φιλύρου αλλά και της οικοδεσπότριας ομάδας του Μακεδονικού για την συμμετοχή τους.