×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Ο Κιλκισιακός μαθαίνει μπάλα στους νεαρούς ποδοσφαιρόφιλους, μέσω... ΕΣΠΑ!

Ο Κιλκισιακός μαθαίνει μπάλα στους νεαρούς ποδοσφαιρόφιλους, μέσω... ΕΣΠΑ!
από
στις 20/05/2017

Σημαντική πρωτοβουλία, ελέω και της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, έθεσε σε εφαρμογή ο Κιλκισιακός, δίνοντας την ευκαιρία στην νεολαία του Νομού Κιλκίς να ενταχθεί στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου, μέσω του κοινωφελούς προγράμματος ΕΣΠΑ.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας δίνουν και τις απαραίτητες πληροφορίες στους τυχόν ενδιαφερόμενους, όπως τους στόχους της ακαδημίας, τις παροχές της, αλλά και τους τρόπους επικοινωνίας.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο. Κιλκισιακός αναλογιζόμενος τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, και πάντα πρωτοπόρος με νέες καινοτομίες, δίνει τη δυνατότητα στη νεολαία του Νομού Κιλκίς να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ μέσω του κοινωφελούς προγράμματος ΕΣΠΑ! Οι παροχές που δίνονται είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, μιας και σκοπός της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας του Κιλκίς, είναι να αγκαλιάσει τα παιδιά και να τα φέρει μέσα στον αθλητισμό.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2013. Οι προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις του Κιλκισιακού στη περιοχή του Σαλάτς. Μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον, με φυσικό χλοοτάπητα και ολοκαίνουρια υλικοτεχνική υποδομή, οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, από καταξιωμένους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και διπλωματούχους προπονητές.

ΣΤΟΧΟΙ
Ο Κιλκισιακός βάζει γερές βάσεις από τα θεμέλιά του για να δημιουργήσει μια νέα κοιτίδα αθλητισμού στη πόλη μας, με απώτερο στόχο να καμαρώσουμε τα παιδιά με τη φανέλα του ΑΟΚ στις Εθνικές Κατηγορίες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ
1. ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
2. ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΤ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.
3. ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΜΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.
4. ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΑ.
5. ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6934 854 549».