×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Έφηβοι από... "χρυσάφι" ο Ιωνικός!

Έφηβοι από... "χρυσάφι" ο Ιωνικός!
από
στις 22/03/2015

Το τρίποντο πήραν οι έφηβοι του Ιωνικού Νικαίας με 3-1 επί των Λεόντων Καμίνιων το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο "Παντελής Νικολαϊδης" για την 21η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος.

Οι Νικαιώτες πραγματοποίησαν ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και ευτύχησαν να πετύχουν δύο γκολ με τους Αυγερινό στο 18' και Γκανίδη στο 29ο λεπτό.

Στην επανάληψη, ο Ιωνικός μπήκε εξίσου δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 43ο λεπτό ο Αναστασόπουλος νίκησε στο τετ-ατετ τον Ελσαήχ και με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-0 (να σημειώσουμε ότι στα εφηβικά πρωταθλήματα τα ημίχρονα είναι 40λεπτα).

Κάπου εκεί, οι πολλές αλλαγές από πλευράς Ιωνικού έριξε την επιθετική ορμή της ομάδας με τους Λέοντες να το εκμεταλλεύονται και να προσπαθούν να απειλήσουν, όμως βρήκαν μπροστά τους έναν σπουδαίο Μποζιονέλο που κράτησε αρκετές φορές ανέπαφη την εστία του. Χαρακτηριστική φάση, η διπλή απέκρουση που πραγματοποίησε στο 55ο λεπτό με δύο κοντινά πλασέ των Γκέγκα και Καπετανάκη.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Γκέγκα στο 57ο λεπτό αφού νίκησε στο τετ-ατετ τον Μποζιονέλο.  

 

Διατητής: Σταματάτος Π., Στεργίου Π., Κούπας Σ.

Ιωνικός: Μποζιονέλος, Τζοβάνι(50' Σαλαίος), Κορωναίος(50' Σιδέρης), Μιχαλακάκος, Πετρίδης, Πανάγος, Αυγερινός, Κατσάρας(46' Καφουκάς), Χατζηκυριακού(55' Καράκος Μ.), Γκανίδης(53' Μανωλικίδης), Αναστασόπουλος(67' Καράκος Ν.)

Λέοντες Καμινίων: Ελσαήχ, Ζώτος, Πετρίτης, Τρελλόπουλος, Βανεγελόφσκι, Νάστο, Χαρατσάρης, Μενεξές, Καπετανάκης, Νέστορ, Γκέγκα

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015 13:09