Άρχισαν οι εγγραφές στη σχολή τερματοφυλάκων του Άγγελου Φοιρού

Άρχισαν οι εγγραφές στη σχολή τερματοφυλάκων του Άγγελου Φοιρού

Στην ανατολική Θεσσαλονίκη στεγάζονται οι άρτιες εγκαταστάσεις της σχολής τερματοφυλάκων του Άγγελου Φοιρού, που εκπαιδεύει τους επόμενους... "Νο 1"

από Πάμε Μπάλα
στις 31/10/2017

Ξεκίνησε να λειτουργεί η «foirosgoalkeeperacademy» (διαδικτυακή διεύθυνση https://foirosgoalkeeping.blogspot.gr/2017/10/foirosgoalkeeping.html).

Πρόκειται για την ακαδημία του Άγγελου Φοιρού, γυμναστή τερματοφυλάκων σε Άγιο Γεώργιο Ν. Κρήνης, Ηλιούπολη, Μακεδονικό, Μελιτέα, Ηρακλή Αμπελοκήπων και ακαδημία «strikers», αλλά και πρώην γκολκίπερ των Αγροτικού Αστέρα, Αίαντα Ευόσμου, Πέρα, Αγίου Γεωργίου Ν. Κρήνης, Ηλιούπολης (με συμμετοχές σε εθνική Παίδων και μεικτή ΕΠΣΜ).

Ο Φοιρός, που συνεχίζει την ποδοσφαιρική παράδοση της οικογένειας (γιος του προπονητή του Αγροτικού Αστέρα και άλλοτε Άρη και πολλών ομάδων, Γιώργου) έχει ως στόχο την εκμάθηση της θέσης σε μικρούς αλλά και μεγαλύτερους τερματοφύλακες.

H «Foirosgoalkeeping» ανοίγει τις πύλες της στους νέους και ταλαντούχους τερματοφύλακες, που θέλουν να μάθουν τα μυστικά της ιδιαίτερης αυτής θέσης, μέσα από σωστές μεθόδους προπόνησης, με εξειδικευμένη μεθοδολογία στην ατομική εκγύμναση.

Οι εγγραφές στην ακαδημία συνεχίζονται, ενώ η σχολή λειτουργεί υπό την αιγίδα του Αγίου Γεωργίου Ν. Κρήνης, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του οποίου στεγάζεται, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα «11Χ11», ένα γήπεδο «9Χ9» με φυσικό χλοοτάπητα (χόρτο) και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.6983609035
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΦΟΙΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ