×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Τρίποντο και άνοδος για την εφηβική ομάδα του Δία Κορυδαλλού!

Τρίποντο και άνοδος για την εφηβική ομάδα του Δία Κορυδαλλού!

Νίκη ανόδου για την ομάδα του Κορυδαλλού, 1-0 την Αμφιάλη!

από
στις 02/05/2015

Αν και ήθελε μόνο έναν πόντο για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α' Κατηγορία του εφηβικού πρωταθλήματος ο Δίας Κορυδαλλού, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Αμφιάλης στο γήπεδο του ΕΑΚ για την 3η αγωνιστική των play-off της Β' Κατηγορίας και χέρι χέρι οι δυο τους θα αγωνίζονται του χρόνου στην παραπάνω κατηγορία.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα στην αρχή για τους γηπεδούχους, καθώς γνώριζαν πως μετά τη νίκη άνευ αγώνα της Κύπρου Κορυδαλλού έπρεπε να μην χάσουν και ξεκίνησαν την αναμέτρηση κάπως νωθρά.

Η Αμφιάλη μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4ο λεπτό απείλησαν με ωραία προσπάθεια του Ιατρόπουλου όπου ξεμαρκαρίστηκε από το κεντρικό δίδυμο όπως δεν νίκησε τον Δονά και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος. H συνέχεια ήταν εξ ολοκλήρου για τους φιλοξενούμενους που προσπαθούσαν να ανοίξουν το σκορ με μεγαλύτερη ευκαιρία το φάουλ του Καντά στο 28ο λεπτό, όπου ο τερματοφύλακας του Δία απέκρουσε πολύ δύσκολα με τα πόδια.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0 και στην επανάληψη το σκηνικό να αλλάζει δραματικά. Ο Δίας μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση και η πίεση έφερε το λάθος στην άμυνα της Αμφιάλης στο 55ο λεπτό, καθώς Λαλαϊτης βγήκε στην αντεπίθεση με τον Δονά να τον ανατρέπει και τον κύριο Δαμιανάκη να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ελ Μπέτι ο οποίος και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Δία, δίνωντας την δυνατότητα να διαχειριστούν το σκορ όπως ήθελαν. Η πίεση των φιλοξενούμενων αυξήθηκε, χάνοντας πολλές ευκαιρίες όμως το τελικό σφύριγμα έδωσε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.

 

Διαιτητές: Δαμιανάκης Κ., Λύτρας, Κύρλιας

Δίας Κορυδαλλού: Δονάς, Αντωνίου, Καψαμπέλης, Γαρεφαλάκης, Τσανής, Χαρατσάρης, Μπαβέας, Λαλαϊτης, Κούμπιας, Αμπάντ Ελ Μπέτι, Ντούτσιας(65' Τεγρελλής)

Αμφιάλη: Γεωργίου, Καντάς(56' Νικελλής), Μανωλιάς, Κεμεντζές(74' Μπαξεβανάκης), Σφυράκης, Γκόγκο, Νικολάου, Σκούταρης, Σάνκα, Καμπούρης, Ιατρόπουλος