Νεράντζης: «Ίδιο κορμό, ίδιο στόχο ο Απόλλων Πόντου!»

Νεράντζης: «Ίδιο κορμό, ίδιο στόχο ο Απόλλων Πόντου!»

Ο Αλέξανδρος Νεράντζης εξέφρασε την αισιοδοξία του για νέα πορεία πρωταθλητισμού από τον Απόλλωνα

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 19/10/2017

Για τις υψηλές βλέψεις του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα Πόντου και φέτος, την καθυστερημένη εκκίνηση, την πρεμιέρα στη Βέροια, τη γενική στάθμη ανταγωνισμού στη Φούτμπολ Λιγκ αλλά και τα προβλήματα του Ερασιτέχνη μίλησε στην «ΑRENA PRESS» ο πρόεδρος του ΜΓΣΚ Απόλλωνα, Αλέξανδρος Νεράντζης.

Ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε καταρχήν στο νέο πολύ φιλόδοξο εγχείρημα των «ροσονέρι», που εκ πρώτης όψης, βάσει φιλοσοφίας και στελεχών, έχει αρκετές ομοιότητες με το αντίστοιχο περσινό: «Σίγουρα είναι κουραστικό ψυχολογικά κυρίως για τους αθλητές, αυτή η παράταση διαρκείας στην έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ο κ. Καλαϊτζίδης με το επιτελείο του κάνουν σωστή διαχείριση και κρατούν σε υψηλό επίπεδο την ομάδα. Όσο για την πρεμιέρα στη Βέροια, αν μιλήσω σαν φίλαθλος σίγουρα θα ήθελα έναν θεωρητικά όχι και τόσο δυνατό αντίπαλο. Ωστόσο, με κάποια ομάδα θα παίζαμε και όπως ξέρουμε όλα αποδεικνύονται στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι και αλλιώς, προμηνύεται ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλος στόχος πλην της ανόδου. Ο Απόλλων διατήρησε το βασικό «κορμό» από πέρυσι και φυσικά κρατά και τις ίδιες φιλοδοξίες. Να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα. Πραγματικά, έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στον κόουτς, δεν έχω ακούσει ποδοσφαιριστές να μιλούν ποτέ τόσο κολακευτικά για κάποιον προπονητή».

«ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ»

Συνεχίζοντας, ο Αλέξανδρος Νεράντζης πρόσθεσε: «Ποτέ δεν έχρισα κάποιον φαβορί για κάτι, όλα κρίνονται στο γήπεδο. Καλά είναι τα μπάτζετ, αλλά δεν παίζουν ρόλο μόνο αυτά. Λόγω ονόματος και ιστορίας, ο Απόλλων, ο Άρης, ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή ξεχωρίζουν, αλλά μας περιμένει… μαραθώνιος όλους. Ο κόσμος συσπειρώνεται και είναι δίπλα στην ομάδα, αναγνωρίζει τις σοβαρές κινήσεις που γίνονται και στηρίζει. Θα είναι και φέτος 12ος παίκτης, αρωγός και πρωταγωνιστής».

«ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ»

Όσο για τον Ερασιτέχνη; «Ο ΜΓΣ έχει μεγάλα και πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Δυστυχώς προκύπτουν συνεχώς υποθέσεις προ δεκαετίας, που μας εγκλωβίζουν σε δικαστικές διαμάχες με Δημόσιο, αθλητές και προμηθευτές. Η κατάσταση είναι κρίσιμη, αλλά επειδή και ως άνθρωπος είμαι αισιόδοξος, προσπαθώ και προσπαθούμε ως Δ.Σ. να βάζουμε ότι μπορούμε σε τάξη. Το εγχείρημα είναι δύσκολο γιατί τα χρέη είναι πολλά, αλλά προσπαθούμε να διατηρήσουμε τον σύλλογο βιώσιμο. Δεν μπορεί ένας σύλλογος του βεληνεκούς του Απόλλωνα να σβήσει!».

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 18:17