Αυτά που ξέρατε αλλού …και εκεί που σας παίρνει! (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Αυτά που ξέρατε αλλού …και εκεί που σας παίρνει! (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Η μάχη της εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΕΠΟ τον ερχόμενο Οκτώβριο φουντώνει και μαζί το παρασκήνιο και οι διαβουλεύσεις μεταξύ παραγόντων, ομάδων και διαφόρων άλλων…..

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 11/06/2016
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

 

 

Ένας «πόλεμος» στην κυριολεξία για την κατοχή της καρέκλας από την μία… ή την προοπτική της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου μέσα από την διαφάνεια και την αξιοκρατία από την άλλη ;

 

Τον «πόλεμο» σίγουρα δεν τον θέλουν αυτοί που εργάζονται για να αποδομήσουν ένα σύστημα σαθρό και απομονωμένο….

 

Τι γίνετε όμως τελικά με την παρέα… που αντί να σχεδιάσουν και να δουλέψουν για το καλό του ποδοσφαίρου το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η  νίκη στις επόμενες εκλογές με κάθε μέσο και με οποιονδήποτε τρόπο!

 

Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε «πόλεμο» αλλά όχι για καλό σκοπό. Η αντίδραση της νυν διοίκησης της ΕΠΟ έχει να κάνει μόνο με την καρέκλα και την διατήρηση των κεκτημένων!

 

 Στα παραπάνω μπορεί κάποιος να βάλει ότι χωράει ο νους του….

 

Το σίγουρο πάντως είναι πως  δεν νοιάζονται για το ποδόσφαιρο διότι εάν υφίστατο κάτι τέτοιο σαφώς και θα ήταν ορατό.

 

Κάτι θα έπεφτε στην αντίληψη μας, που και όρθιοι να κοιμόμασταν κάποιος θα μας ξυπνούσε για να μας το πει…

 

Η νυν διοίκηση της ΕΠΟ δυστυχώς μας  κούρασε και κουράστηκε και ίδια.

 

Δυστυχώς δεν έχουν το γνώθι σ αυτόν.

 

Έτσι λοιπόν κάτω από αυτήν την λογική και μια απόλυτα λανθασμένη νοοτροπία κάποιοι «στρατιώτες» του συστήματος αγωνιούν και δρουν ως δούρειος ίππος αλλά δίχως… πόδια!

 

Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ενώ όλος ο κόσμος βλέπει ότι τα πάντα γύρω μας είναι μαύρα κάποιοι να θέλουν να μας επιβάλουν πως είναι άσπρα…

 

Αλλά έστω και αν αυτοί θέλουν να πιστεύουν σε ένα όραμα απατηλό δυστυχώς εμείς δεν θα τους κάνουμε το χατίρι!

 

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε στο pamebala.gr μάρτυρες μιας ασφυκτικής πίεσης με πολλούς και διάφορους τρόπους. Ο σκοπός είναι προφανής. Βλέποντας την τεράστια άνοδο και δύναμη όλης της συντακτικής ομάδας του pamebala.gr κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να τους ακολουθήσουμε!

 

Δυστυχώς όμως δεν θα τους κάνουμε το χατίρι όσο και να μας κοστίσει αυτό…

 

Άλλωστε ορισμένοι ξαφνικά ανακάλυψαν την Ιερουσαλήμ μόλις χθες… και πιστεύουν πως με τα χρήματα μπορούν να εξουσιάζουν τα πάντα.

 

Στο δικό τους κόσμο ναι μπορεί κάθε τι να έχει και ένα αντίτιμο …στα δικά μας όμως τα χωράφια αφεντικά είμαστε εμείς.

 

Πόσοι άραγε από αυτούς όλους που έμαθαν να υπηρετούν το σάπιο σύστημα με σκυμμένο το κεφάλι ξέρουν τον κόπο όλων των δημοσιογράφων του ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ;

 

Αυτόν τον ιδρώτα και την τεράστια προσπάθεια των παιδιών πρέπει να γνωρίζετε πως δεν μπορείτε να την εξαγοράσετε πολύ δε περισσότερο να την φιμώσετε.

Από όποιο «πεδίο μάχης» και αν προέρχεστε.

 

Ξέρουμε ότι η δυνατή φωνή των χιλιάδων επισκεπτών μας καθημερινά άρχισε να ΕΝΟΧΛΕΙ.

 

Η αλήθεια και η σωστή ενημέρωση είναι δυο πανάκριβα αγαθά που πρέπει να φτάνουν σε ολόκληρο τον κόσμο και αυτό για όλους εμάς είναι μια αξεπέραστη κόκκινη γραμμή!

 

Όσοι από εσάς που πιστεύετε στην μιζέρια και στο ποδόσφαιρο αυτό που σας σερβίρει η νυν διοίκηση της ΕΠΟ μπορείτε να την ακολουθήσετε. Εμείς έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας και ζητάμε αυτό που θέλει όλη η ΕΛΛΑΔΑ !!!

 

Ένα καθαρό ποδόσφαιρο για ΟΛΟΥΣ. Κάθαρση και αλλαγή.

Ένα ποδόσφαιρο όπου θα μπορεί να βλέπει όλη η οικογένεια και που θα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ.

 

Όσοι πάλι από εσάς θέλετε να αποδυναμώσετε την φωνή μας με πλάγιους και εκβιαστικούς τρόπους ΚΑΝΑΤΕ το μεγαλύτερο λάθος στην ζωή σας.

 

Και αυτό θα το καταλάβετε πολύ σύντομα τόσο στην ΓΣ της ΕΠΟ όσο και στην εκλογές του Οκτωβρίου όπου ελέω της εθνικής επετείου έχετε το δικαίωμα να κάνετε μια τελευταία παρέλαση!

 

Το ποτάμι πίσω δεν γυρίζει και την φωνή μας δεν θα μπορέσει να την κουκουλώσει κανείς!

 

Αυτά αλλού… σε εμάς δεν περνάνε!!!

 

Γιάννης Μαυρόπουλος

Φίλος με όλους όσους ΑΓΑΠΟΥΝ  το ποδόσφαιρο και όχι την τσέπη τους! 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 19:12
Γιάννης Μαυρόπουλος

Γιάννης Μαυρόπουλος

Το 1991 εργάστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο καλαμαριάς δίπλα στον Βασίλη Μάστορα, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Το 1992 έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα στο TV Μακεδονία κοντά στον Αλέκο Παλαμίδα. Εκεί αποκτήθηκαν οι πρώτες και σημαντικές εμπειρίες που του φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια καθώς το 1995 κάνει μόνος του τα πρώτα βήματα σε μια δική του τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην Ωμέγα Τηλεόραση όπου και έμεινε για 4 χρόνια.

Παράλληλα στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό 98,7 παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και συμπαρουσιαστή τον Στέλιο Γελαστό την εκπομπή "Ο καλός και ο κακός".

Ταυτόχρονα με ραδιόφωνο και τηλεόραση αρθρογραφεί για 4 χρόνια στην Κυριακάτικη έκδοση της "Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης" τα γνωστά "Καλαμαριώτικα".

Στην συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στην Εγνατία Τηλεόραση και μετά για άλλα 2 χρόνια στο Europe One όπου και έκανε νέα αρχή με την εκπομπή "Πάμε Μπάλα".