Μήπως η FIFA είναι πιο βρωμιάρα ;

Μήπως η FIFA είναι πιο βρωμιάρα ;

Ως «σανίδα σωτηρίας» του βρώμικου συστήματος και της Ε.Ο. λειτούργησε η από μηχανής... παρουσία του Βίκτωρα Μητρόπουλου μπροστά στην βέβαιη κατάρρευση!

από Πάμε Μπάλα
στις 14/10/2016
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

Έγκλημα εκ προ μελέτης το λένε στην δικαστική διάλεκτο…

Ένα έργο που έχει πάντα τους ίδιους θεατές (αγνούς φιλάθλους ) και δυστυχώς για μια ακόμη φορά τους ίδιους πρωταγωνιστές!!!

Και όταν μιλάμε για πρωταγωνιστές δεν μιλάμε πάντα για τα ίδια πρόσωπα. Διότι τα πρόσωπα αποτελούν σε διαφορετικές χρονικές συγκυρίες απλά τα γρανάζια ορισμένων ισχυρών οικονομικών κυκλωμάτων που τους χρησιμοποιούν ως ανταλλακτικά…. Και στην συνέχεια τους πετούν είτε στο καλάθι των αχρήστων… είτε τους βολεύουν κάπου για να έχουν κλειστό το στοματάκι τους.

Παρατηρώντας τον τελευταίο καιρό όλα τα γεγονότα  γύρω από την εκλογική διαδικασία στην ΕΠΟ αντιλαμβανόμαστε το προφανές που είναι η μανία του συνονθυλεύματος να κρατηθεί στην εξουσία και να συνεχίσει να πίνει σαν δαιμονισμένο τέρας το αίμα των Ελλήνων φιλάθλων.

Ακόμη και ο πιο έμπειρος σκηνοθέτης του Χόλυγουντ θα ζήλευε την εφευρετικότητα και την πονηριά όλων αυτών που έως και σήμερα προσπαθούν να αποτρέψουν στις υγιείς δυνάμεις του χώρου να αναλάβουν δράση και να κάνουν δυο βήματα παραπάνω για την εξυγίανση.

Και φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι εάν δεν ήταν σίγουρος πως έχει ισχυρές «πλάτες».

Στην προκειμένη περίπτωση η ΕΠΟ εδώ και αρκετά χρόνια απολαμβάνει την στοργή της Παγκόσμιας ομοσπονδίας και αυτό είναι προφανές για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Πως είναι δυνατόν να πάει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ κόντρα σε μια ομοσπονδία όταν αύριο θα στηριχτεί στην ψήφο της για να παραμείνει και αυτή στην εξουσία !!!

Είναι ένα ανάλογο παράδειγμα της εκλογικής διαδικασίας στην χώρα μας στην οποία ,όποιες ενώσεις ψήφισαν την νυν διοίκηση της ΕΠΟ αποτελούν και τα αγαπημένα παιδιά της. Όλοι οι άλλοι να πάνε να ……..

Φανταστείτε λοιπόν ότι δεν είναι και το πιο εύκολο να ρίξεις ένα σύστημα το οποίο έχει ΧΟΝΤΡΟ αλισβερίσι εδώ και 20 χρόνια βάζοντας μάλιστα μέσα στα σπλάχνα των διεθνών οργάνων έναν δικό της άνθρωπο τον Γ.Γ. κ. Θεοδωρίδη.

Από παντού λοιπόν γερά θεμέλια και στέρεες βάσεις που δεν μπορεί να τους κουνήσει ούτε ο τυφώνας MALAKAS που προσφάτως δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην Ιαπωνία!

Έτσι λοιπόν τίποτα δεν αποτελεί έκπληξη σε όλα όσα διαδραματίζονται τους τελευταίους μήνες στην αμαρτωλή και δις κακουργηματικά κατηγορουμένη ΕΠΟ.

Η ένοχη σιωπή της ίδιας της παγκόσμιας ομοσπονδίας δηλώνει πως δεν θέλει να  φερθεί στην Ε.Ο.  άκομψα δεδομένου πως ήταν μια σταθερή ψήφος ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

Αλήθεια που ήταν η ΦΙΦΑ όλα αυτά τα χρόνια που το ποδόσφαιρο μας είναι σώμα και ψύχη στην εντατική και που ταλανίζετε με στημένα παιχνίδια, τραμπουκισμούς, ξυλοδαρμούς , ακόμη και νεκρούς ; Πως είπατε ;

Δύσκολα θα πάρουμε απάντηση, από ακόμη μια συμμορία που εάν δεν δέσει τον «γάιδαρο» της δύσκολα θα δώσει την ευλογία στην επόμενη διοίκηση της ΕΠΟ εάν αυτή δεν είναι στα μέτρα της….

Παρ όλα αυτά εμείς θα πούμε ότι λέει και ο λαός….. «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό»…. , «κάλιο αργά παρά ποτέ»… «ο επιμένων νικά»… ή αν θέλετε να σας το πούμε καλύτερα  δεύτε λάβετε τελευταίον ασπασμό !

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 23:43