Αέρας αλλαγής στον Ελληνικό αθλητισμό από Βασιλειάδη -Συναδινό

Αέρας αλλαγής στον Ελληνικό αθλητισμό από Βασιλειάδη -Συναδινό

Επιστρέφει η εμπιστοσύνη στους πολίτες και τον αθλητισμό μετά από δεκαετίες με τρελό φαγοπότι και πάρτι ανεξέλεγκτων εξόδων

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 13/01/2017
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

 

Η κοινωνία είναι γεγονός πως υποφέρει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Τα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα του παρελθόντος διέλυσαν κάθε υγιές κομμάτι του κοινωνικού ιστού με αποτέλεσμα ακόμη και σήμερα μετά από αρκετά χρόνια λιτότητας να ψάχνουμε να βρούμε μια χαραμάδα και λίγο φως που θα μας οδηγήσει εκ του ασφαλούς σε ένα καλύτερο αύριο και ένα λαμπρό μέλλον.

Ο Πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι σαφώς η κινητήρια δύναμη του λαού μας. Διαχρονικά επάνω σε αυτά τα δυο οι Έλληνες κατάφεραν  να δημιουργήσουν ήρωες και να γράψουν ιστορίες με χρυσά γράμματα.

Πρόσφατα η κυβέρνηση μέσα από τον ανασχηματισμό αποφάσισε να τοποθετήσει στην θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού τον κ. Γιώργο Βασιλειάδη.  

Μια επιλογή με νόημα αν σκεφτεί κανείς πως ήταν μέχρι πρότινος Γ.Γ. της καταπολέμησης της διαφθοράς.

Επί των ημερών του θα ψηφιστεί ο νέος αθλητικός νόμος κάτι που επεξεργάζεται αυτό τον καιρό επιμελώς με τους συνεργάτες του και είναι βέβαιο πως θα δώσει νέα πνοή τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η νέα γενιά θα χτίσει επάνω στο νέο νομοσχέδιο όνειρα και θα διεκδικήσει διακρίσεις.

 Ο κ. Βασιλειάδης σε αυτήν την δύσκολη περίοδο σαφώς και απολαμβάνει της εκτίμησης όσο και της αποδοχής αφού και νέος είναι αλλά και γνώσεις έχει για να κάνει τις απαραίτητες τομές .

Η Ελλάδα έχει ανάγκη να ονειρευτεί και πάλι με αξιοκρατικά κριτήρια .Οι ευκαιρίες πρέπει να είναι για όλους ίσες και πάντα με γνώμονα το  ευ αγωνίζεσθε!

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι η ελπίδα της νεολαίας και πεποίθηση όλων είναι πως θα τα καταφέρει. Και φυσικά δίπλα του θα είμαστε κι εμείς αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε βήμα ανάπτυξης και προόδου.

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ.Γιώργος Βασιλειάδης

vasiliadis

 

 

 

 

Ο Γ.Γ. της Αλληλεγγύης ο Ιούλιος Συναδινός

 

Από τον Μάρτιο του 2015 την θέση του Γ.Γ. Αθλητισμού κατέχει ο εκπαιδευτικός Ιούλιος Συναδινός. Ένας πραγματικός εραστής του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Με τεράστιες σπουδές στο εξωτερικό πέρασε από πολλά πόστα του αθλητισμού έως ότου ο πρωθυπουργός του εμπιστευτεί αυτήν την νευραλγική θέση.

Μια θέση με πάρα πολλές ευθύνες και ιδιαιτερότητες που μόνο ένας άνθρωπος με γνώσεις γύρω από τον αθλητισμό όπως είναι ο κ.Συναδινός θα μπορούσε να επωμιστεί .

Η μέχρι τώρα διαχείριση των τεράστιων προβλημάτων αν μη τι άλλο δείχνει συνέπεια και ήθος .

Μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και προβολές είναι σίγουρο πως όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα έχει δημιουργήσει μια βάση δεδομένων για να συνεχίσει κάποιος άλλος το έργο του.

 Στα χρόνια του μνημονίου και της ανθρωπιστικής κρίσης συμμετείχε ενεργά στην ίδρυση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιστερίου και στα κινήματα Αλληλεγγύης.

Κι αυτό τα λέει ΟΛΑ !

 

Ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός

sinadinos

 

Γιάννης Μαυρόπουλος

Γιάννης Μαυρόπουλος

Το 1991 εργάστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο καλαμαριάς δίπλα στον Βασίλη Μάστορα, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Το 1992 έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα στο TV Μακεδονία κοντά στον Αλέκο Παλαμίδα. Εκεί αποκτήθηκαν οι πρώτες και σημαντικές εμπειρίες που του φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια καθώς το 1995 κάνει μόνος του τα πρώτα βήματα σε μια δική του τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην Ωμέγα Τηλεόραση όπου και έμεινε για 4 χρόνια.

Παράλληλα στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό 98,7 παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και συμπαρουσιαστή τον Στέλιο Γελαστό την εκπομπή "Ο καλός και ο κακός".

Ταυτόχρονα με ραδιόφωνο και τηλεόραση αρθρογραφεί για 4 χρόνια στην Κυριακάτικη έκδοση της "Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης" τα γνωστά "Καλαμαριώτικα".

Στην συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στην Εγνατία Τηλεόραση και μετά για άλλα 2 χρόνια στο Europe One όπου και έκανε νέα αρχή με την εκπομπή "Πάμε Μπάλα".