×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 563

Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια, καιρός να γίνουμε μια γροθιά (γράφει ο Νίκος Ματθαιόπουλος)

Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια, καιρός να γίνουμε μια γροθιά (γράφει ο Νίκος Ματθαιόπουλος)
από
στις 09/03/2017
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

Έναν ακόμη εξαιρετικό αγώνα παρακολουθήσαμε στο γήπεδο της Τούμπας την περασμένη Τετάρτη, όπου ο ΠΑΟ Κουφαλίων επικράτησε της Νίκης Μεσημερίου με 2-0 και κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο ΠΑΟ Κουφαλίων διέψευσε πολλούς που τον ήθελαν φέτος αδύναμο. Απέκλεισε ομάδες από την Α1 κατηγορία, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α' κατηγορία και στην άνοδο στην Α1 κατηγορία, εκεί όπου ανήκει.

Σε αυτό δεν οφείλεται μόνο ένας. Οφείλεται στο ότι τα Κουφάλια ένωσαν τις δυνάμεις τους, έχουν εκπληκτικούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, έναν πολύ καλό προπονητή, τον Ανέστη Τσιτενίδη, ο οποίος θα μπορούσε άνετα να προπονεί ομάδα ανώτερης κατηγορίας και σαφέστατα μεγάλο ρόλο έπαιξαν και οι διοικητικοί παράγοντες του συλλόγου, οι οποίοι ενωμένοι σαν γροθιά, με μεράκι για το ποδόσφαιρο, δημιούργησαν και ακόμη φτιάχνουν έναν δυνατό σύλλογο για τα επόμενα χρόνια.

 

Νίκη Μεσημερίου

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να κάνω και ένα σχόλιο για το Μεσημέρι, μία ομάδα δημιουργημένη από τις ίδιες τις τις δυνάμεις. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και πολλές φορές είναι τόσο δυνατή που μπορεί να διαψεύσει πολλούς που την θέλουν μια μικρομεσαία ομάδα. Όχι, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και έχει εξαιρετικό ήθος, κάτι που το δείχνει σε όποιο γήπεδο και να πάει, με όποιον αντίπαλο και να παίξει, από τον πιο μεγάλο, μέχρι και τον αδύναμο.

Συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν λοιπόν και σε αυτούς τους ανθρώπους, τους μαχητές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Στη διοίκηση υπό τις οδηγίες του Σίμου Αβραμίδη, που ποτέ δεν έβαλε το "εγώ" και κανείς άλλος, στους φίλους της ομάδας που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για την Νίκη.

Ένα μπράβο θα πρέπει να δοθεί και στους ποδοσφαιριστές του Μεσημερίου. Ένα ματς δεν φέρνει την καταστροφή. Το Μεσημέρι φέτος παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κατοχής, και με γκολ. 

Τα περισσότερα μπράβο θα πρέπει να δοθούν κατ' εμέ στον Αστέριο Θέμελη, έναν νέο προπονητή, παλιό όμως του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει περάσει από τα περισσότερα γήπεδα της χώρας. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και αναμφίβολα έχει όλο το μέλλον μπροστά του, για να γίνει ένας πολύ καλός προπονητής.

Το ήθος του και μόνο και η αλήθεια που δεν έκρυψε στην συνέντευξη τύπου, για μένα λέει πολλά, τόσο για τον άνθρωπο, όσο και για τον προπονητή Αστέριο Θέμελη.

 

Συμπέρασμα τελικού

Ποιο είναι όμως το συμπέρασμα του τελικού; Κάτι που πρέπει να κάνουμε και θα έπρεπε να κάνουμε ανεξαιρέτως αποτελέσματος, να βοηθήσουμε τους νέους και όχι μόνο, ποδοσφαιριστές, τόσο των δύο φιναλίστ, όσο και όλων των ποδοσφαιριστών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όλοι από την πλευρά μας, για να πρωταγωνιστήσουν στα γήπεδα της χώρας, στο ποδόσφαιρο το οποίο έχει μαραζώσει, έχοντας γίνει όπλο των δυνατών για να υπερασπιστούν τα πιο κακά συμφέροντα που μπορεί να σκεφτεί ανθρώπινος νους.

Όλοι μαζί, μια γροθιά, μπορούμε πολλά.

 

  • ΠΑΟ Κουφαλίων, συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου, Νίκη Μεσημερίου, το μέλλον είναι μπροστά και έχετε την δυνατότητα και εσείς να είστε πρωταγωνιστές.