Ποδοσφαιρικό «έγκλημα» το μπαράζ της Τρίτης (Του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Ποδοσφαιρικό  «έγκλημα» το μπαράζ της Τρίτης (Του Γιάννη Μαυρόπουλου)
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 26/08/2017
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

Ένα γεγονός που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από το μεσημέρι της Παρασκευής είναι ο ορισμός του αγώνα μπαράζ την ερχόμενη Τρίτη στο ΔΑΚ Κατερίνης για το μαγικό εισιτήριο ανόδου στην Football League.

Μια  απόφαση που αν μη τι άλλο δεν μπορεί να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Δεν είναι δυνατόν από την μία η ΕΠΟ να ζητά πριν από λίγες ημέρες από τις υποψήφιες ομάδες εγγυητική των 300.000 ευρώ για την δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και από την άλλη να αντιμετωπίζει  τόσο ερασιτεχνικά τις ομάδες σε  ένα  σημαντικό παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον.

Από το πρώτο άκουσμα περί εγγυητικής οι ενδιαφερόμενες ομάδες σχεδόν διπλασίασαν το budget  τους και έκαναν μεταγραφές ηχηρές με στόχο να δυναμώσουν εν όψει της πιθανής ανόδου, και από την άλλη η επιτροπή της ΕΠΟ έκρινε πως δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν οι επαγγελματίες!

Πολύ δε περισσότερο  η συγκεκριμένη απόφαση δείχνει να μη σέβεται το γεγονός πως οι δυο ομάδες πάνε για μια γιορτή στην Κατερίνη.

Αλήθεια τι να προετοιμάσουν οι παράγοντες των ομάδων  και οι φίλαθλοι μέσα σε μία εργάσιμη ημέρα ;

Δεν θέλουν να γεμίσουν τα μαγαζιά της Κατερίνης προς όφελος των τοπικών επιχειρήσεων;

Δεν θέλουν να κόψουν εισιτήρια που στο κάτω κάτω οι εισπράξεις θα πάνε στα  ταμεία της ΕΠΟ;

Και δεν μιλάμε για έναν απλό αγώνα πρωταθλήματος αλλά για ένα μπαράζ που θα στείλει μία από τις δύο ομάδες στην επαγγελματική κατηγορία!

Γι αυτό λοιπόν όσο είναι νωρίς καλό θα είναι να αναβληθεί ο αγώνας της Τρίτης και να μεταφερθεί για το επόμενο Σ/Κ έτσι ώστε να διοργανωθεί από όλες τις απόψεις μια γιορτή του ποδοσφαίρου.

Με ασφάλεια και οργάνωση!

Διαφορετικά ας το κάνουν ακόμη και το πρωί της Τρίτης με τα τμήματα ακαδημιών…

Διότι τα καραγκιοζλίκια του τελικού κυπέλλου ακόμη τα βλέπουμε μπροστά μας….

Όχι ξανά το ίδιο λάθος…

Για ποδόσφαιρο μιλάμε και ας είμαστε λίγο σοβαροί….

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 19:46
Γιάννης Μαυρόπουλος

Γιάννης Μαυρόπουλος

Το 1991 εργάστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο καλαμαριάς δίπλα στον Βασίλη Μάστορα, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Το 1992 έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα στο TV Μακεδονία κοντά στον Αλέκο Παλαμίδα. Εκεί αποκτήθηκαν οι πρώτες και σημαντικές εμπειρίες που του φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια καθώς το 1995 κάνει μόνος του τα πρώτα βήματα σε μια δική του τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην Ωμέγα Τηλεόραση όπου και έμεινε για 4 χρόνια.

Παράλληλα στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό 98,7 παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και συμπαρουσιαστή τον Στέλιο Γελαστό την εκπομπή "Ο καλός και ο κακός".

Ταυτόχρονα με ραδιόφωνο και τηλεόραση αρθρογραφεί για 4 χρόνια στην Κυριακάτικη έκδοση της "Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης" τα γνωστά "Καλαμαριώτικα".

Στην συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στην Εγνατία Τηλεόραση και μετά για άλλα 2 χρόνια στο Europe One όπου και έκανε νέα αρχή με την εκπομπή "Πάμε Μπάλα".