Η τραγική στιγμή της ΕΠΣ Μακεδονίας… για την Μακεδονία! (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Η τραγική στιγμή της ΕΠΣ Μακεδονίας… για την Μακεδονία!  (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Δυστυχώς από την πόλη της Θεσσαλονίκης λείπει ο ποδοσφαιρικός ηγέτης που θα οδηγήσει τα σωματεία στον αγώνα για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας μέσα από την φλόγα της αθλητικής ιδέας

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 21/01/2018
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

Είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο το μεγάλο συλλαλητήριο  της Θεσσαλονίκης για σήμερα Κυριακή, με μοναδικό θέμα την Μακεδονία μας!

Μια πατρίδα στην οποία εδώ και χρόνια κάποιοι πολέμησαν για να την ελευθερώσουν και κάποιοι άλλοι την έκαναν υπερήφανη στα πέρατα της γης.

Η σημερινή μεγάλη συγκέντρωση είναι γεγονός πως δεν θα έχει προηγούμενο και πως η δύναμη της θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους σκέφτονται να αλλοιώσουν την ιστορία και τα σύνορα της Ελλάδος.

Σε αυτήν την ιστορική στιγμή η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας δυστυχώς απέχει και μάλιστα χαρακτηριστικά…

Πως είναι δυνατόν στην πόλη που θα κεντρίσει τα βλέμματα ολόκληρου του κόσμου και  ενώ κάποιοι θα δίνουν ένα ξεχωριστό και συνάμα ειρηνικό αγώνα, εσύ  ΕΠΣ Μακεδονίας να λάμπεις δια της απουσίας σου!

Και μόνο σημειολογικά από την στιγμή που φέρεις το τεράστιο όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ έπρεπε αν μη τι άλλο να βγάλεις μια ανακοίνωση, να κάνεις ένα κάλεσμα στα σωματεία σου και  κυρίως να αναβάλλεις ολόκληρη την αγωνιστική δράση με αιτία και αφορμή μια ιστορική ημέρα.

Και άντε να δεχθούμε στο φινάλε πως το Σαββάτο δεν υπήρχε λόγος να μη παιχτεί ποδόσφαιρο, η Κυριακή σας εκθέτει ανεπανόρθωτα διότι αποδεικνύεται πως δεν σέβεστε την ιστορία της Μακεδονίας και τον κρίσιμο αγώνα που δίνουν όλοι οι πατριώτες την σημερινή ημέρα!

Σεις (όπως χαρακτηριστικά εκφράζετε και ο Βαγγελάκης) το μόνο που κάνατε προκλητικά ήταν να πείτε πως λόγο των προβλημάτων που θα προκύψουν και τις δυσκολίες  θα αναβληθούν οι απογευματινοί αγώνες!

Μέχρι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας κύριος Χατζησαρόγλου  έβαλε γυαλιά στον  προσωρινό εκτελών χρέη προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας ,με την αναβολή ολόκληρης της αγωνιστικής δράσης για να βρεθούν οι Δραμινοί στο συλλαλητήριο!

Είναι άξιο απορίας τελικά αν η νυν διοίκηση της ΕΠΣ Μακεδονίας ξέρει τι πρεσβεύει και ποιος είναι ο ρόλος της.

Την συγκεκριμένη Ένωση την τίμησαν και καθοδήγησαν , τεράστιοι στελέχη  με νου και γνώση, όπως ο Γιώργος Λυσσαρίδης και ο Διονύσης Ψωμιάδης. Πραγματικοί ηγέτες που άφησαν έργο και υποδομές για να κάνουν σήμερα κάποιοι τους παράγοντες….. με ξένα χρήματα.

Δυστυχώς πέρα από την ανεπάρκεια της «κεφαλής»… με τις πράξεις σας δείχνετε πως δεν αξίζετε την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Ίσως  να σας αξίζει το ΕΠΣ Θεσσαλονίκης για να περιοριστείτε και στο πραγματικό σας μέγεθος…

Αλλά για όλα τα παραπάνω ίσως θα ήταν καλό να ερωτηθούν πρώτα αυτοί που σας χρηματοδοτούν … και αυτοί που σας στηρίζουν πολιτικά…

  

 

Υ.Γ. Αντί να καλέσετε τα σωματεία σας να δώσουν βροντερό παρών και να κρατάτε εσείς οι ίδιοι ένα μεγάλο πανό για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ …….   ασχολείστε με το ποιος θα πάει να πάρει το μεροκάματο στην Γ εθνική και στην Footaball League.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 01:44
Γιάννης Μαυρόπουλος

Γιάννης Μαυρόπουλος

Το 1991 εργάστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο καλαμαριάς δίπλα στον Βασίλη Μάστορα, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Το 1992 έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα στο TV Μακεδονία κοντά στον Αλέκο Παλαμίδα. Εκεί αποκτήθηκαν οι πρώτες και σημαντικές εμπειρίες που του φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια καθώς το 1995 κάνει μόνος του τα πρώτα βήματα σε μια δική του τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην Ωμέγα Τηλεόραση όπου και έμεινε για 4 χρόνια.

Παράλληλα στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό 98,7 παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και συμπαρουσιαστή τον Στέλιο Γελαστό την εκπομπή "Ο καλός και ο κακός".

Ταυτόχρονα με ραδιόφωνο και τηλεόραση αρθρογραφεί για 4 χρόνια στην Κυριακάτικη έκδοση της "Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης" τα γνωστά "Καλαμαριώτικα".

Στην συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στην Εγνατία Τηλεόραση και μετά για άλλα 2 χρόνια στο Europe One όπου και έκανε νέα αρχή με την εκπομπή "Πάμε Μπάλα".