ΕΠΣ Θράκης : Η εκλεκτή ένωση του Γραμμένου που καταστρατηγεί το καταστατικό!

ΕΠΣ Θράκης : Η εκλεκτή ένωση του Γραμμένου που καταστρατηγεί το καταστατικό!
από Πάμε Μπάλα
στις 07/02/2018
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

 

Για ακόμη μια φορά ολόκληρη η Ελλάδα  μένει άφωνη με την αλαζονεία και την έπαρση του αγαπημένου προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Βαγγέλη Γραμμένου που κάνει ότι θέλει…..

 

Τα έχουμε πει πολλές φορές και θα τα λέμε ακόμη περισσότερες, για όλους εκείνους που είχαν εδώ και 20 χρόνια στα χέρια τους το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έκαναν τίποτε απολύτως .

Και  δυστυχώς αυτοί οι ίδιοι είναι που εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμη και σήμερα αλλάζοντας πολύ απλά χρώμα φανέλας…

 

Το νέο πρωτάκουστο γεγονός για την χαϊδεμένη ένωση που διαλύει σωματεία για χάρη της Μουσουλμανικής μειονότητας ,είναι η πρόσκληση για την Γενική Συνέλευση των σωματείων.

Έτσι λοιπόν  οι άνθρωποι του κ. Γαβριηλίδη (ο ίδιος μπορεί να είναι σε κανένα ταξιδάκι) φρόντισαν να μας αποδείξουν πως είναι πιο μπροστά από όλους μας!

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και όσοι δεν μπορείτε να το χωνέψετε δεν έχετε παρά να διαβάσετε την ανακοίνωση πρόσκληση που μας παραπέμπει στο μέλλον…..!!!!

Μιλάμε πως οι άνθρωποι στην Θράκη βρίσκονται στην κυριολεξία πιο μπροστά από τον καθένα!

Δηλαδή με λίγα λόγια έχουν εκδώσει ένα έγγραφο στις 28 Ιανουαρίου και μας μεταφέρουν εγγράφως απόφαση της επόμενης ημέρας  29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  !!!

Δεν ξέρουμε αν πραγματικά πρέπει να κλάψουμε ή να γελάσουμε  με το ποιοι άνθρωποι διοικούν το ποδόσφαιρο ,έχοντας φυσικά την ανοχή ,την ευλογία και την αμέριστη συμπαράσταση του Βαγγέλη Γραμμένου ο οποίος όπως όλοι γνωρίζουμε από τα επίσημα χείλη του Ιβάν Σαββίδη είναι ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ και όχι όλων των Ελλήνων !

Ωραία αυτό το γνωρίζουμε ,αλλά τα καημένα τα σωματεία θα βρεθεί κάποιος να τα βοηθήσει που ζουν στο έλεος όλων αυτών που με 5-10.000 αγοράζουν συνειδήσεις ,υπολήψεις και μαζί τα όνειρα των παιδιών;

 

Πως είναι δυνατόν  κύριοι της ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗΣ  ΕΠΟ να μην  έχουν πάρει πρόσκληση δεκάδες σωματεία τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση και αυτή να γίνει νόμιμα αυτήν την Παρασκευή;

Δεν το λέμε εμείς αλλά το καταστατικό!

Εκτός και αν για εσάς (τους περισσότερους) τώρα που κάτσατε στο καλάμι δεν υπάρχει ισονομία στο λεξικό σας και σε αυτό που κληθήκατε να κάνετε .

Το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς ξεχνάτε πως είχε τα ¾ του σώματος αυτών που σήμερα έχετε εσείς κ.Γραμμένε της εξυγίανσης και της κάθαρσης….

Δυστυχώς κύριοι της ΕΠΟ εσείς έχετε ξεπεράσει τα πάντα στην ταχύτητα. Και αν μιλάτε εσείς για 20 χρόνια  καθεστωτικής διαχείρισης από κάποιους, σείς σπάσατε ακόμη και τα ρεκόρ του Γιουσέιν  Μπολτ σε μόλις λίγους μήνες !

Είναι πραγματικά κρίμα γιατί κοροϊδέψατε τους πάντες  με την ανοχή ενός κυβερνητικού συνασπισμού που γνωρίζει πως κατέστρεψε τα πάντα στον κοινωνικό ιστό ,και που μαζί του στον πάτο του πηγαδιού θα πάρει σύντομα και εσάς ...

 

 

Υ.Γ. 

Πρέπει να σημειώσουμε πως τα τελευταία χρόνια η ΕΠΣ Θράκης δεν αποστέλλει μέσω ταχυδρομείου τις προσκλήσεις στα σωματεία ,παρά μόνο τα δίνεις τους διαιτητές των αγώνων για να τα δίνουν στους παράγοντες πριν τους αγώνες τους.

Όμως την περασμένη εβδομάδα που είχε έντονη βροχόπτωση και δε έγιναν αγώνες Β κατηγορίας κανένας παράγοντας δεν έχει πάρει πρόσκληση για την Γενική Συνέλευση της Παρασκευής!