Τι λες ρε Καπνίδη σοβαρά; (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Τι λες ρε Καπνίδη σοβαρά;  (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας έκανε το χειρότερο λάθος της ποδοσφαιρικής του ….. καριέρας

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 18/05/2018
στην ΑΠΟΨΕΙΣ

 

 

Όλα τα είδαμε και όλα τα ακούσαμε μέχρι σήμερα στο πάνθεον του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όμως αυτό που έγινε με την περίπτωση της προσφυγής του Καπνίδη κατά της Δόξας Δράμας δεν έχει προηγούμενο!

 

Και να μιλούσαμε για κανέναν ποδοσφαιριστή με περγαμηνές και αξία στο ποδοσφαιρικό ταμπλό πάει και έρχεται!

Εδώ μιλάμε για κάποιον που ήρθε στην πόλη της Δράμας  χρυσοπληρώθηκε και αυτό με παρέμβαση του Νίκου Κωστένογλου και δεν πρόσφερε τίποτα παραπάνω από το να πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά χωρίς ουσιαστική προσφορά.

Ένας ποδοσφαιριστής που από τα αζήτητα της ποδοσφαιρικής πιάτσας έφτασε να κάνει προσφυγή για κάποιο λάθος στο συμβόλαιο που και ο ίδιος γνωρίζει πως έγινε λάθος.

Δυστυχώς ο Αντώνης Καπνίδης με αυτή του την ενέργεια έβαλε «τέλος» στην μικρή και χωρίς περγαμηνές ποδοσφαιρική του…. καριέρα.

Και πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς αυτό το τεράστιο ατόπημα ,όταν ουσιαστικά με την προσφυγή του ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής προσβάλει έναν από του μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού αιμοδότες του ποδοσφαίρου Γιάννη Μπύρο !

Η απόλυτη ντροπή και ξευτίλα στο ήδη τραυματισμένο ποδόσφαιρο.

Είναι και αχαριστία ,είναι και αμαρτία να προσφεύγεις κατά μιας ομάδος που ξόδεψε στα τελευταία 2 χρόνια πάνω από 3.000.000 ευρώ σε ένα βαρέλι δίχως πάτο…

Όχι κύριε Καπνίδη δεν δικαιολογήστε με τίποτα απέναντι στην κοινή γνώμη για ένα τόσο σοβαρό ατόπημα και μια ενέργεια που εκτός από τον δικηγόρο σας δεν θα σας επαινέσει κανείς μα κανείς στον Πανελλήνιο!

 

Το όποιο λάθος και παρατυπία που έγινε πάνω στο συμβόλαιο είναι βέβαιο πως δεν θα σας συγκινούσε εάν δεν σας είχε εκτός αποστολής ο κ.Βασιλακάκης .

Όμως εμείς στα ποδοσφαιρική πιάτσα λέμε πως όταν φοράς παντελόνια δεν προχωράς σε τέτοιου είδους κινήσεις.

Επίσης είναι βέβαιο πως ότι ώρα και να ζητούσες να φύγεις από την Δράμα η ομάδα θα σε άφηνε ελεύθερο καθώς σαν και εσένα στα γύρω χωριά είχε πολλούς να πάρει το καλοκαίρι η Δόξα.

Στο καλό και να μας γράφεις σε όποιο σωματείο καταλήξεις διότι ακόμη και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο πλέον με αυτήν την συμπεριφορά σου απέναντι σε μια ομάδα που χρυσοπλήρωσε το κάθε ταγάρι που πάτησε στην Δράμα και έλυσε το οικονομικό πρόβλημα πολλών άνεργων στην κατηγορία.

Ντροπή κι θλίψη ΜΟΝΟΝ  

 

 

Γιάννης Μαυρόπουλος

Γιάννης Μαυρόπουλος

Το 1991 εργάστηκε στο δημοτικό ραδιόφωνο καλαμαριάς δίπλα στον Βασίλη Μάστορα, ενώ για αρκετά χρόνια υπήρξε ο υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς.

Το 1992 έκανε τα πρώτα τηλεοπτικά του βήματα στο TV Μακεδονία κοντά στον Αλέκο Παλαμίδα. Εκεί αποκτήθηκαν οι πρώτες και σημαντικές εμπειρίες που του φάνηκαν πολύ χρήσιμες στην συνέχεια καθώς το 1995 κάνει μόνος του τα πρώτα βήματα σε μια δική του τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην Ωμέγα Τηλεόραση όπου και έμεινε για 4 χρόνια.

Παράλληλα στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό 98,7 παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία και συμπαρουσιαστή τον Στέλιο Γελαστό την εκπομπή "Ο καλός και ο κακός".

Ταυτόχρονα με ραδιόφωνο και τηλεόραση αρθρογραφεί για 4 χρόνια στην Κυριακάτικη έκδοση της "Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης" τα γνωστά "Καλαμαριώτικα".

Στην συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο στην Εγνατία Τηλεόραση και μετά για άλλα 2 χρόνια στο Europe One όπου και έκανε νέα αρχή με την εκπομπή "Πάμε Μπάλα".