Έ«χ»ασε την ευκαιρία η Χαλκίδα

Έ«χ»ασε την ευκαιρία η Χαλκίδα

Στο 1-1 έμεινε το ντέρμπι της Στερεάς Ελλάδας ανάμεσα σε Χαλκίδα και Θήβα.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 13/02/2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΘΗΒΑ 1–1

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ τελικά δεν είχαν και την ουσία ώστε να κλειδώσουν τη νίκη και στο τέλος το πλήρωσαν με την ισοφάριση από ένα εκπληκτικό γκολ του Σπανού.

Έτσι οι «ροσονέρι» διατήρησαν το αήττητο στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις με τη Χαλκίδα μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Ο αγώνας διακρίθηκε από το πάθος και τη δύναμη που επέδειξαν οι δύο ομάδες, ειδικότερα στο πρώτο μέρος, όπου και το θέαμα που παρακολουθήσαμε ήταν μέτριο ποιοτικά.

Το δεύτερο μέρος, όμως, ήταν πολύ καλύτερο με τη Θήβα να ψάχνει περισσότερο το γκολ και στο 51’ και το 55΄ έχασε δυο καλές ευκαιρίες με το Σπανό για να ανοίξει το σκορ.

Στο 58′ μετά από φάση διαρκείας στη περιοχή της Θήβας το σουτ του Ντελέκου από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 59΄ο Μόνος νίκησε τον Μπαλού διώχνοντας σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 64’ και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θωμά ο Μπακομήτρος πήδηξε πιο ψηλά απ’όλους και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Χαλκίδα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για να φτάσουν στην ισοφάριση άμεσα και στο 68΄ ο Μαλισσιόβας με φάουλ έφερε τη μπάλα μέσα στη περιοχή αλλά ο Ντουμάνης απέκρουσε το σουτ του Γεωργίου.

Τελικά στο 78΄ οι «ροσονέρι» έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Σπανός με εκπληκτικό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, παρότι είχε τρεις παίκτες της Χαλκίδας μπροστά του, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ντουμάνη γράφοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητές: Σπυριάδης (Χίου), Βιτσεντζάτος-Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής), πολύ καλοί και οι τρεις.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεριανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (85' Ανέστης), Ντελέκος, Μπαλού, Πολίτης, Βαλκάνος (81' Χατζηστάμου), Βεζιρτζόγλου

ΘΗΒΑ (Γιώργος Λάμπρου): Μόνος, Κουτσούμπας (65' Δέδες), Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Γεωργίου, Αντωνίου (75' Μπέκας), Αργυρίου, Τσομπάνης (65' Τσομπάνης), Μαλισσιόβας, Σπανός.

πηγή: sportaltv.gr

φώτο: eviagoal