Φοβερά έκτροπα στη Λέσβο!

Φοβερά έκτροπα στη Λέσβο!

Από επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση του Αιολικού με τον ΠΑΟ Βάρδας, που έληξε χωρίς νικητή (1-1)

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/03/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε στην εξ αναβολής αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο γήπεδο της Καλλονής, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου. Το ματς του Αιολικού με τον ΠΑΟ Βάρδας στιγματίστηκε από φοβερά έκτροπα που έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο, λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γρίμμα, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1. Το περιστατικό που έδωσε την αίσθηση ότι κάτι κακό θα ακολουθούσε, καταγράφηκε πέντε λεπτά πριν από το τέλος, όταν ο Σταύρος Γριπιώτης πλησίασε τον πάγκο των φιλοξενούμενων, όπου είχε θερμό φραστικό επεισόδιο με τον Ηλία Φωτόπουλο. Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα, ο πρόεδρος του Αιολικού κινήθηκε εκ νέου προς τον πάγκο και επιτέθηκε στον έμπειρο προπονητή, χτυπώντας τον μπροστά στα μάτια των ποδοσφαιριστών! Παράλληλα, δημιουργήθηκαν εστίες «φωτιάς» και σε άλλα σημεία του αγωνιστικού χώρου, χωρίς βέβαια να απουσιάζουν και οι ποδοσφαιριστές που διατήρησαν την ψυχραιμία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που καταγράφονταν τα γεγονότα, η διαιτητική τριάδα βρισκόταν στα αποδυτήρια, όπου έσπευσε γρήγορα, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα έχει καταγράψει τα συμβάντα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί του Αιολικού βρίσκονται έξω από το γήπεδο, προφανώς περιμένοντας την αποστολή του ΠΑΟ Βάρδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Αιολικό υπάρχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Γρίμμα, αλλά και των βοηθών του. Οι «φωνές» επικεντρώνονται σε δύο φάσεις που καταγράφηκαν προς το τέλος της αναμέτρησης και, συγκεκριμένα, σε ένα γκολ του Βαγγελή στο 85' που δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ, αλλά και σε μία φάση στο 88' όταν η μπάλα φάνηκε να περνά τη γραμμή της εστίας μετά το σουτ του Αθανασόπουλου, με τον α' βοηθό να υποδεικνύει να συνεχιστεί το παιχνίδι, αναγκάζοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του Αιολικού να πέσουν πάνω του!

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 18:19