Τέλος καλό, όλα καλά για Οικονόμο Τσαριτσάνης

Τέλος καλό, όλα καλά για Οικονόμο Τσαριτσάνης

Η ομάδα του Γιώργου Καλτέκη δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου, ωστόσο πήρε την πολύτιμη νίκη (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 16/04/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κάτι παραπάνω από δύσκολη, αποδείχθηκε η υπόθεση «νίκη» απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου για τον Οικονόμο. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Τσαριτσάνης ήταν η μόνη στην αναμέτρηση που ενδιαφερόταν για τους βαθμούς, τα βρήκε... σκούρα απέναντι σε ένα σύνολο που έχει χάσει το... τρένο της σωτηρίας, παρ' όλα αυτά δεν παύει να παίζει για την αξιοπρέπειά του και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο.
Τελικά, οι «πράσινοι» της ΕΠΣ Λάρισας βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου, επικρατώντας με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της νίκης στο 68', όταν ο Σενκάι ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι, που υποδείχθηκε για ανατροπή του Παπαγεωργίου από τον Κουτσούμπα.

Μετά το σημερινό (16/4) αποτέλεσμα, ο Οικονόμος έμεινε «ζωντανός» στη μάχη που δίνει, αυξάνοντας τις ελπίδες του για παραμονή.

Διαιτητής ήταν ο Χιώτης (Τρικάλων), με βοηθούς τους Βογιατζή και Κανιούρα (Καρδίτσας).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Καλτέκης-Φώλλας): Γούπος, Μάνικος, Μαχαίρας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Μπαλής, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου (77' Παπαδήμος), Γκαμπέτας, Καμπέρης (64' Σενκάι), Βελετάνης (57' Καψιώχας)

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Γουργούσης, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς, Νικολόπουλος, Τσέλλος (46' Σπυριδάκης), Δέδες, Μαλέρδος, Γκριτζάπης, Δημητρέλης, Καντού, Πέππας.

(Περιγραφή: Ανδρέας Νικούλης «radioelassona.gr»)