Ισόπαλοι με ...αγγλικό σκορ Οπούντιος και Αιγινιακός

Ισόπαλοι με ...αγγλικό σκορ Οπούντιος και Αιγινιακός

Χωρίς νίκη στην έδρα του ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν (0-7-8) ο Οπούντιος Μαρτίνου μετά το 2-2 με τον Αιγινιακό.

από Πάμε Μπάλα
στις 08/05/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα προσέφεραν Οπούντιος Μαρτίνου και Αιγινιακός μετά το μεταξύ τους ισόπαλο 2-2. Σε αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς άγχος, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ήδη υποβιβαστεί, ενώ η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη έχει εξασφαλίσει εδώ και αρκετό καιρό την άνοδο.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Αιγινιακός προηγήθηκε (0-1) με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κουτσοσπύρου, όμως ο Οπούντιος κατάφερε μέσα σε πέντε λεπτά να γυρίσει το ματς. Συγκεκριμένα, στο 15’ ο Καντού ισοφάρισε σε 1-1 με απευθείας φάουλ, ενώ στο 20’ ο Κακαβάς έκανε το 2-1. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Πασαλίδης με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-2, στερώντας έτσι την πρώτη εντός έδρας νίκη του Οπούντιου.

Διαιτητές: Σχίζας, Γεωργακόπουλος-Μητρόπουλος (Αθηνών)

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Γ. Κωτσαλάς, Νικολόπουλος, Τσέλλος, Δέδες, Μαλέρδος (58' Θαναηλάκης), Πέππας, Πατσαρούχας (66' Ραπάι), Καντού, Κακάβας (74' Καταραχιάς)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Πασσαλίδης, Λιόλιος, Οικονόμου, Σαββίδης, Αντωνιάδης, Κουτσοσπύρος (46' Γκούρτσας), Ζούρκος (46' Ρογκότης), Κ. Αχαλινόπουλος (46' Καρακατσάνης), Πέντα.