×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νέος πρόεδρος στον Βύζαντα Μεγάρων ο Νικολάου

Νέος πρόεδρος στον Βύζαντα Μεγάρων ο Νικολάου

Συστάθηκε σε σώμα το Δ.Σ., τι δήλωσε ο νέος διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων»

από
στις 11/06/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διοικητικές εξελίξεις στον Βύζαντα Μεγάρων μετά την Γενική Συνέλευση... Νέος διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» αναδείχθηκε ο Λεωνίδας Νικολάου, ο οποίος δήλωσε για τη νέα χρονιά, που θα βρει την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα:

«Πάμε την ομάδα σε νέο ξεκίνημα με βασικό κορμό τα παιδιά της ακαδημίας από το 2000 και παλαιότερα αλλά και με άλλα παιδιά από τα Μέγαρα. Εμπλουτίζουμε την ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από άλλες περιοχές οι οποίοι στο περιβάλλον του Βύζαντα θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους. Με ορίζοντα τριετίας προγραμματίζουμε στην φετινή περίοδο να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο με νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Να κάνουμε αξιοπρεπή πορεία στην κατηγορία και με την βοήθεια την οποία αναμένουμε από τον Δήμο Μεγαρέων όπως μας διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος ότι θα επισκευαστεί το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου με προσθήκη τελευταίας γενιάς πλαστικού τάπητα, τον επόμενο χρόνο ο Βύζας θα αγωνίζεται στην φυσική του έδρα. Τότε θα είμαστε σε θέση να επιδιώξουμε την άνοδο. Στο εξής η ομάδα θα βασίζεται σε παίκτες οι οποίοι θα προέρχονται από τα σπλάχνα της».

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Λεωνίδας Νικολάου

Α΄ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Χριστόπουλος

Β΄ Αντιπρόεδρος: Κώστας Οικονομόπουλος

Γενική Γραμματέας: Σμαρώ Δεμερτζή

Ταμίας: Θωμάς Βαλτάς

Γενικός Αρχηγός Ακαδημιών: Κώστας Κουφής

Μέλη: Γιώργος Αλμπάνης, Κώστας Κουφής, Βαγγέλης Τσικαλάς, Χαράλαμπος Γκίνης, Γιάννης Μωραΐτης. Θεοφανία Κασίμη, Βαγγέλης Δρυμούσης, Σωτήρης Κοροπούλης;, Σεραφείμ Κουφής και Μελέτης Σταμέλος.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Megara.org