×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Παραμένει η «σημαία» στη Νάουσα, πρόταση και στον Αβραμόπουλο!

Παραμένει η «σημαία» στη Νάουσα, πρόταση και στον Αβραμόπουλο!

Θα ήταν το λιγότερο…παράλογο για τον ΦΑΣ Νάουσα να μην ξεκινούσε τις επαφές για την παραμονή των ποδοσφαιριστών από τον αρχηγό Νίκο Περηφανόπουλο!

από
στις 28/06/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο…βιονικός Νίκος, που έχει φτάσει αισίως τα 225() σερί παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας συμφώνησε σε όλα με τον Απόστολο Μπέκα και όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που απέστειλε η διοίκηση στο SportsUp, χρειάστηκαν παρά μόνο 5 λεπτά!

Αναλυτικά :

«Με τον Περηφανόπουλο αρχηγό, άνοιξε η αυλαία των ανανεώσεων στη Νάουσα! Η «σημαία» της ομάδας δεν χρειάστηκε παραπάνω από πέντε λεπτά για να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση, που αναγνωρίζει τη μεγάλη προσφορά του αρχηγού της. Για το λόγο αυτό, η πρόταση ήταν η ανάλογη της ποιότητας του χαρακτήρα αλλά και του ποδοσφαιριστή Νίκου Περηφανόπουλου. Η ανανέωση με τον αρχηγό είναι η αρχή για τους παίκτες που ο προπονητής Βαγγέλης Ντίσιος έχει προτείνει για παραμονή αλλά και η διοίκηση του κ. Μπέκα»

Όπως προκύπτει από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας του ΦΑΣ, Λάκη Λαζάρου, πρόταση έχει κατατεθεί και στον Βαγγέλη Αβραμόπουλο, ο οποίος θα απαντήσει τις επόμενες μέρες.

(πηγή: sportsup)