×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Τριγλία: Εντάσεις, διαφωνίες και… προτάσεις ενότητας στην ετήσια γεν. συνέλευση

Τριγλία: Εντάσεις, διαφωνίες και… προτάσεις ενότητας στην ετήσια γεν. συνέλευση

Απ΄όλα είχε η ετήσια γενική συνέλευση της Τριγλίας που έγινε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Ραφήνας.

από
στις 28/06/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μπορεί η φράση να είναι κλισέ, αλλά αυτή τη φορά κολλάει γάντι με όσα έγιναν. Σε τίτλους πάντως θα μπορούσα να πούμε τα εξής: Επιβεβαιώθηκαν όσοι έλεγαν για δύο «στρατόπεδα», η πρόταση για ενότητα μάλλον πέφτει στο κενό (αν και υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα), δόθηκαν διευκρινίσεις για την «επιτροπή σωτηρίας» (ένα θέμα που έπαιζε τις τελευταίες μέρες), αντεγκλήσεις, διαφωνίες και κόντρες πολλές υπήρξαν, ο δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης έκανε μια προσπάθεια να ξανασμίξουν όλοι μαζί, ο Νίκος Καβρίκας-Ιατρού αποτελεί παρελθόν από μέλος της διοίκησης (δικαίωση του irafina.gr), το μπάτζετ θα πέσει κατά πολύ (ξανά επιβεβαίωση του irafina.gr), ενώ ο Βαγγέλης Σολδάτος αποχωρεί από τη θέση του προέδρου πληρώνοντας όσα χρήματα χρειάζονται για να ισοσκελιστούν τα έσοδα με τα έξοδα της σεζόν που πέρασε.

triglia_syneleusi1
Ας πάρουμε τώρα τα πράγματα από την αρχή. Μετά τα διαδικαστικά, εκλογή προέδρου και γραμματέα της επιτροπής που θα συντόνιζαν την συζήτηση, έγινε ο απολογισμός των Ακαδημιών από τον Κώστα Κοζή, λέγοντας πως μειώθηκε το έλλειμμα στο ταμείο, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι αυξήθηκαν τα παιδιά από 141 σε 165. Τόνισε μάλιστα πως ο υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών Ανδρέας Ντερτινής έχει έτοιμη έκθεση με τις Ακαδημίες που θα την παραδώσει στον νέο προπονητή.
Στη συνέχεια ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον Αντώνη Παλπατζή, όπου τόνισε πως η εξελεγκτική επιτροπή μελέτησε τα οικονομικά στοιχεία και τα ενέκρινε. Το έλλειμμα που υπάρχει θα καλυφθεί από ένα χορηγό, από την επιχορήγηση του δήμου και από την τσέπη του απερχόμενου προέδρου Βαγγ. Σολδάτου.
Όσον αφορά τον διοικητικό απολογισμό, μίλησε ο κος Σολδάτος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος και συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στην ομάδα (διαβάστε σε άλλο ρεπορτάζ).
Τον λόγο πήραν κατόπιν οι παρευρισκόμενοι. Μίλησαν κατά σειρά, ο Αντώνης Ευθυμίου, ο οποίος αναφέρθηκε στον Σολδάτο και τον «κατηγόρησε» ότι η Τριγλία δεν ήταν ενωμένη φέτος για να απαντήσει ο πρώην πρόεδρος ότι από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκα σε όλους και ζήτησα να είμαστε ενωμένοι για να πάμε μπροστά.
Ο Γιώργος Χαχολάκης απευθύνθηκε προς τον Μάριο Διαγγελάκη και τον κατηγόρησε ότι εκείνος ευθύνεται για το ότι η Τριγλία είναι «διχασμένη» και του ζήτησε να ζητήσει συγγνώμη.
Ο Στάθης Δημητρακός είπε για το ότι «πρέπει να αποφασίσουμε μοντέλο ομάδας θέλουμε και μετά να προχωρήσουμε».
Ο Βασίλης Πιστικίδης μίλησε για ενότητα, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς για το θέμα του γηπέδου (διαβάστε άλλο ρεπορτάζ).
Ο Παναγιώτης Βουρδέρης είπε ότι θα είναι παρών από δω και πέρα στην ομάδα και θα είναι κοντά στη διοίκηση. Προέτρεψε δε αυτό να το κάνουν κι άλλοι.
Ο Δημήτρης Καλαμπόγιας έκανε αναφορά για τους λόγους που έφυγε από την ομάδα, στην αρχή της περιόδου, ενώ είχε και μια λεκτική αντιπαράθεση με τον πρώην γενικό αρχηγό Γιάννη Γκαραβέλα.
Ο Νίκος Ιατρού-Καβρίκας ανακοίνωσε ότι φεύγει από την ομάδα. Παραιτείται από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Τριγλίας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε άλλη ομάδα, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά της. Σ αυτό το σημείο να πούμε ότι όλοι σχεδόν του ζήτησαν να αναθεωρήσει την απόφασή του, αλλά απ ότι καταλάβαμε μάλλον είναι ειλημμένη.
Τον λόγο μετά πήρε ο νέος πρόεδρος Μάριος Διαγγελάκης, ο οποίος ήταν αρκετά περιεκτικός και πολύ σύντομος (διαβάστε αναλυτικά σε άλλο ρεπορτάζ), ενώ ανέβηκαν οι τόνοι στο κατά πόσο είναι ενωτικός ο λόγος του ή όχι.
Ο Αντώνης Παλπατζής εξήγησε και έδωσε απάντηση στον Διαγγελάκη για τα περί «επιτροπής σωτηρίας», ενώ τέλος ο Άκης Παπαδόπουλος προέτρεψε όλους να κατέβουν ενωμένοι φέτος για το καλό της ομάδας. Κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό από τους υπόλοιπους, χωρίς ωστόσο κανείς να ξεκαθαρίζει τη θέση του. Ας κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή και βλέπουμε. Αν και προσωπική μας άποψη είναι ότι δύσκολα θα επιτευχθεί η ενότητα αν δεν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι όλοι και αν δεν αποφασίσουν να ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους.
Περισσότερα ρεπορτάζ αργότερα.

triglia_syneleusi5

(πηγή: irafina)