×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μεταγραφή για Δόξα Προσκυνητών

Μεταγραφή για Δόξα Προσκυνητών

Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η Δόξα Προσκυνητών που φέτος συμμετεχει στο Α’ όμιλο της Γ’ εθνικής, μετα την επίτευξη της συμφωνίας με τον Σοφοκλή Ιωαννίδη.

από
στις 28/08/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο ταλαντούχος παίκτης αγωνίστηκε πέρυσι με τα χρώματα του Α.Ο Καρδίας όπου κέρδισε την άνοδο στη Γ’ εθνική. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί με επιτυχία επίσης στη ακαδημίες του ΑΡΗ και Κ-20 Ηρακλη ,και στις ομαδες του Aχιλλεα Τριανδρίας και Θερμαικου Θέρμης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σημαντικό ρόλο στο να καταλήξει ο παίκτης στη Δόξα Προσκυνητών και να πει το ναι στην πρόταση που του έγινε, έπαιξε η παρουσία στον πάγκο του αξίολογου τεχνικού Ιωάννη Κλειτσιώτη και του προδρου κ. Λιαγκλή.

Ο Σοφοκλής Ιωαννίδης αμέσως μετά τις υπογραφές προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογενεία μου και τον μανατζέρ μου ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΥΒΟ. Όσον αφορά τη νέα μου ομάδα, ελπίζω όλα να πάνε καλά και εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν. Ευχαριστώ τις ομάδες που με τίμησαν με τις προτάσεις τους αλλά έπρεπε να επιλέξω μια ομάδα κι αυτή είναι η ΔΟΞΑ και θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».