Όλα «μηδέν» στο Λουτράκι

Όλα «μηδέν» στο Λουτράκι

Στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο, ΑΟΛ και Αιολικός έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 27/09/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το πρώτο πράγμα που ήθελαν ΑΟ Λουτράκι και Αιολικός, ήταν να αποφύγουν την ήττα που θα τις υποχρέωνε να μείνουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Από τη στιγμή που αυτό το πέτυχαν, οι δύο ομάδες έμειναν σε μία «λευκή» ισοπαλία που μάλλον αφήνει ικανοποιημένες αμφότερες. Στο Λουτράκι έγινε της... αλληλοεξουδετέρωσης, με τους ποδοσφαιριστές να επιχειρούν πρωτίστως να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου τους και, μοιραία, να φτάνουν στη δημιουργία ελάχιστων φάσεων με προϋποθέσεις για γκολ. Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε για να «σημαδέψει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στον 3ο όμιλο.

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου, με βοηθούς τους Απτόσογλου και Αραβίδη (Αθηνών).

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Νικολάου, Λάιος, Μπριλάκης, Μαυρέλης (66' Τιάγκο), Παναγόπουλος (83' Ζερβός), Αποστολάκης, Μάγγος, Κωβαίος, Παπουτσής (60' Τσώκος), Βαλκάνος

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Πάππος, Αμπραχαμιάν, Κρητικός, Ταχίας, Κεσίδης, Κριπιντίρης, Αμπντούλ (76' Λάλας), Μίχος, Μπουρούς, Μανουσάκης (87' Παληγεώργος), Ευσταθίου (66' Χρήστου.