Παντζιαράς: Η ίδια η ομάδα μάς δίνει κίνητρο

Παντζιαράς: Η ίδια η ομάδα μάς δίνει κίνητρο

Ο έμπειρος τεχνικός του Τηλυκράτη μίλησε για το σημερινό (23/10) ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/10/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής δεν... βρίθει από κίνητρα. Αν σκεφτεί κανείς πως ανεβαίνει ένας και, εστιάζοντας σε εκείνο του 2ου ομίλου, ότι στο τέλος θα χάσουν το... τρένο της σωτηρίας μόλις δύο ομάδες, συμπεραίνει αβίαστα πως μία σειρά από σωματεία θα χάσουν γρήγορα -τουλάχιστον...- το βαθμολογικό τους ενδιαφέρον. Αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει σε απόλυτο βαθμό για τον Τηλυκράτη Λευκάδας, στις τάξεις του οποίου θα υπάρχουν πάντα κίνητρα για τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου, τα οποία πηγάζουν από τη δουλειά που έχει γίνει στον νησιώτικο σύλλογο.

Περίπου αυτό ισχυρίστηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς μετά από ερώτηση για το αν το γεγονός ότι ο Διαγόρας Σεβαστής έχει μόνο νίκες, τονώνει την επιθυμία για επικράτηση στα αποδυτήρια.

«Σίγουρα να κερδίζεις τον πρωτοπόρο είναι κάτι σημαντικό, όμως το κίνητρο το παίρνουμε πάντα με βάση τη δική μας ομάδα και με τη δουλειά που έχουμε κάνει» σχολίασε με αίσθημα υπερηφάνειας ο έμπειρος τεχνικός.

Γενικώς, υπογράμμισε σχετικά με το σημερινό (23/10) ματς: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εντελώς διαφορετικό από το ματς της περασμένης Κυριακής για το Κύπελλο. Παίζουμε με την πρωτοπόρο ομάδα, που έχει και το απόλυτο και αυτό καταδεικνύει την αντικειμενική δυσκολία στον αγώνα. Από την πλευράς μας, όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ καλά, παρά τις δύο-τρεις απουσίες που έχουμε, και ελπίζουμε, μπροστά στον κόσμο μας, να πανηγυρίσουμε τη νίκη».