×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Τσίμπησε» βαθμό στο 90′ η Νάουσα

«Τσίμπησε» βαθμό στο 90′ η Νάουσα

Πραγματοποιώντας την χειρότερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΦΑΣ Νάουσα κατάφερε στο 90΄ να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Καμπανιακό.

από
στις 07/11/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρά την κακή τους εμφάνιση και παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι «κυανόλευκοι» είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει και να πάρουν ένα πολύτιμο βαθμό. Στο πρώτο ημίχρονο, το ματς ήταν αμφίρροπο με τους φιλοξενούμενους όμως να πιέζουν ψηλά και να κερδίζουν εύκολα μπάλες στο κέντρο. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη βρέθηκε μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όταν ο Αγγελίδης διεκδίκησε τη μπάλα με τον Υψηλό και στη συνέχεια ο επιθετικός του Καμπανιακού βρέθηκε στο έδαφος.

Ο ΦΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι και πάλι ήλεγχαν το κέντρο και θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου αφυπνίστηκε μετά το 70’ και κατάφερε να σκοράρει στο 90΄με πολύ ωραίο γκολ του Κωτσιόπουλου.

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, Αγγελίδης, Μπρέγκου (78’ Παζαρτζίδης), Κασμερίδης, Γιαννόπουλος, Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Νίκου (53’ Χατζόπουλος), Μουρίκι (60’ Νίρλας), Τούφας, Κωτσόπουλος.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Αλμπάνης, Μενιγκάλι, Σαρηγιώτης, Ρακαβίνας (57’ λ.τρ. Λεφίδης), Χατζόπουλος, Μπάλιος, Στεφανίδης, Προβατίδης (78’ Κασαπίδης), Κουντουράς, Υψηλός (85’ Μπητσικόπουλος).

Πηγή: naousanews