Κατσουράνης: Κατάλαβαν όλοι τι σημαίνει μεγάλη ομάδα!

Κατσουράνης: Κατάλαβαν όλοι τι σημαίνει μεγάλη ομάδα!

Ύμνοι για τους φιλάθλους της Παναχαϊκής από τον ηγέτη της.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 07/11/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Λουτράκι ο Κώστας Κατσουράνης, όχι μόνο για την δραματική επικράτηση της Παναχαϊκής, αλλά κυρίως για την εικόνα που παρουσίαζαν οι εξέδρες της ιστορικής έδρας των Πατρινών, στην οποία επέστρεψαν μετά από περίπου 3,5 χρόνια.

Κάπου στις 5.000 φιλάθλων έδωσαν το «παρών» σε αυτή τη σπουδαία στιγμή των «ροσονέρι», με τον τεχνικό διευθυντή και φυσικό ηγέτη της Παναχαϊκής να επισημαίνει πως αυτό είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο που διακρίνει τις μεγάλες ομάδες!

Στη σχετική δήλωσή του ο παλαίμαχος διεθνής άσος ανέφερε: «Ευχαριστώ προσωπικά τους χιλιάδες φίλους της ιστορικής μας ομάδας για το συγκλονιστικό τους παρόν! Όσοι βρέθηκαν σήμερα στην Αγυιά κατάλαβαν τι σημαίνει μεγάλη ομάδα! Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα γιατί έχει χιλιάδες φιλάθλους. Έχει χιλιάδες οπαδούς! Μεγάλες είναι οι ομάδες που έχουν πολύ κόσμο. Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να καταφέρει κάτι μόνος! Συνεχίζουμε όλοι μαζί και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Εκ μέρους ολόκληρης της Παναχαϊκής Οικογένειας σας ευχαριστούμε πάρα πολύ»!