Απόλλων Καλαμαριάς: Ψεκάστε ,σκουπίστε ,τελειώσαμε… (1-7) στην Πτολεμαΐδα !

Απόλλων Καλαμαριάς: Ψεκάστε ,σκουπίστε ,τελειώσαμε… (1-7) στην Πτολεμαΐδα !

Τραίνο από άλλον πλανήτη η ομάδα του Δημήτρη Καλαιτζίδη «στραγγάλισε» τον Εορδαικό μέσα στην έδρα του

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 11/12/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Χάρμα οφθαλμών ήταν σήμερα ο Απόλλων Καλαμαριάς στην Πτολεμαΐδα που ισοπέδωσε με συνοπτικές διαδικασίες τον Εορδαικό.

Τα «πάντσερ» του Δημήτρη Καλαιτζίδη μπήκαν με ανεξέλεγκτη ταχύτητα μέσα στο γήπεδο χωρίς καν να μπορούν να διακρίνουν…… τους αντιπάλους τους !!!!

Αποτέλεσμα της ιλιγγιώδους ταχύτητας ήταν να πάνε στα αποδυτήρια μετά το σφύριγμα του διαιτητή για το ημίχρονο με το εκκωφαντικό 0-5 !!!

Άπαντες που παρακολουθούσαν τον αγώνα από κοντά έμειναν με το στόμα ανοιχτό μη μπορώντας να καταλάβουν τι ακριβώς έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα εντός αγωνιστικού χώρου.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 2’ ο Καπίας με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ!

Και πάλι με κεφαλιά στο 10’ αυτή την φορά ο Κυβελίδης έγραψε το 0-2 σκορπώντας έντονους πανηγυρισμούς στις κερκίδες όπου βρισκόταν περίπου 150 φίλοι του Απόλλωνα!!

Στο 15’ και πάλι με νέα κεφαλιά ο Φάμπιο κλειδώνει το αποτέλεσμα και γράφει το 0-3 !!!

Οι δαιμονισμένοι όμως ποδοσφαιριστές του Καλαιτζίδη δεν σταμάτησαν εκεί .

Το ρολόι έγραφε 24’ όταν ο Μπίκος ανατρέπει τον Καέν Ν’ λουντούλου και ο Πόποβιτς οπλίζει και πυροβολεί για να κάνει το 0-4 !!!!

Στο 30’ ο Πόποβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 0-5 κάνοντας παράλληλα 2 τα προσωπικά του τέρματα!!!!!

Στο 77’ ο Φάμπιο και πάλι σκοράρει και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-6 !!!!!!

Στο 80’ ο Συμελίδης με όμορφο σουτ κάνει το 0-7 !!!!!!!

Το θρίλερ για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε στο 90 όταν ο Λιάμης από κοντά παραβίασε την εστία του Απόλλωνα μετά από απόκρουση πέναλτι του Καλογεράκη σε εκτέλεση του Ιωαννίδη.

Το τελικό 1-7 δείχνει αφ ενός την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων αλλά και εξαιρετική φόρμα που διανύει ο Απόλλωνας αυτήν την περίοδο.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα του Εορδαικού από το 55΄αγωνίζονταν με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Μπίκου

Εορδαικός : Στόικος, Λιάπης, Δινοβίτσης, Λιάμης, Σαββίδης, Μπίκος, Βλακίδας(46’ N‘Sho), Νικολαΐδης(46’ Περσίδης) , Ίβιτς(63’Τάμπα), Ιωάννιδης Μαυροματίδης

Απόλλων Καλαμαριάς: Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπίας, Σαμαράς(46’Μωυσιάδης), Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης(72’ Ζώτος), Συμελίδης, Φάμπιο, N' Λουντούλου, Πόποβιτς(46’Ντόικιτς)