Πετούσε... φωτιές η ΑΕ Ιστιαίας!

Πετούσε... φωτιές η ΑΕ Ιστιαίας!

Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς συνέτριψε με 4-0 τον Αστέρα Πετριτή και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση του 2ου ομίλου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 14/12/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μήνυμα αντεπίθεσης προς πάσα κατεύθυνση έστειλε σήμερα (14/12) νωρίς το μεσημέρι η ΑΕ Ιστιαίας, αποδεικνύοντας πως έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι πολύ καλύτερο από τις τελευταίες θέσεις στις οποίες βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες. Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς ήταν καταιγιστική απέναντι στον Αστέρα Πετριτή και επικράτησε με το εκπληκτικό 4-0, παίρνοντας το τρίποντο που τόσο ήθελε, στην αναμέτρηση που εκκρεμούσε για να ολοκληρωθεί η 11η αγωνιστική στον 2ο όμιλο. Πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι Αλεξίου και Ηλιόπουλος, με τον πρώτο να σκοράρει δύο φορές και τον τελευταίο να βρίσκει δίχτυα μία φορά, αλλά και να κάνει τις ασίστ σε δύο γκολ!

Οι Ευβοιώτες φρόντισαν από το πρώτο ημίχρονο να «καθαρίσουν» την υπόθεση «νίκη», διάστημα στο οποίο βρέθηκαν να προηγούνται με διαφορά τριών τερμάτων. Στο 19' ο Αλεξίου άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή μετά από κόρνερ του Ηλιόπουλου, ενώ στο 38' ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0 με κοντινό πλασέ, ύστερα από παράλληλη μπαλιά ξανά του Ηλιόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα το παιχνίδι «τελείωσε». Ο Ηλιόπουλος μετατράπηκε από δημιουργός σε δράστη, πετυχαίνοντας το 3-0 με κοντινό σουτ στο 41'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο δείκτης του σκορ ανέβηκε, με τον Νικολέτο να διαμορφώνει με πλασέ το 4-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σπουδαία νίκη της ΑΕ Ιστιαίας συνδυάστηκε με την ισχυροποίηση της παρουσίας του Μίκι Τσίρκοβιτς στην τεχνική ηγεσία, όπως άλλωστε αποκάλυψε κι ο ίδιος ο έμπειρος προπονητής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα.

Διαιτητής ήταν ο Κακριδής, με βοηθούς τους Γκότση και Σεφέρη (Κορινθίας).

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Β. Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Πουταχίδης (72' Χρ. Ανέστης), Ηλιόπουλος, Τσαούσης (67' Ηλ. Στεργίου), Αργ. Στεργίου, Νικολέτος, Αλεξίου (62' Θόρια)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Τόμπρος, Γράντος, Πολύζος, Παγκάλης, Τσιάβος, Βλαχόπουλος (75' Στούπας), Μάμαλος, Τριβιζάς (64' Κόρμπας), Γεωργοπάλης, Γούναρης.


(Ανταπόκριση-φωτογραφία: Γιάννης Δραπανιώτης)

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 21:28