Διαπρέπει στο Κύπελλο η Κηφισιά!

Διαπρέπει στο Κύπελλο η Κηφισιά!

Η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε την πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο (2-4 πέν., 1-1 καν. αγων. και παράτ.) και συνεχίζει στον θεσμό

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/12/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στις υποχρεώσεις του Πρωταθλήματος δυσκολεύεται να αξιοποιεί τις θετικές της εμφανίσεις και να τις μετουσιώνει σε βαθμούς. Στο Κύπελλο, αντιθέτως, η Κηφισιά πραγματικά διαπρέπει! Πριν από λίγη ώρα, το απόγευμα της Τετάρτης (21/12), η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε την πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο και συνεχίζει στον θεσμό, με την παρουσία της στον μίνι τελικό του 4ου ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΠΟ Ατσαλένιου-Ρόδος. Στο γήπεδο Ηφαίστου το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη πήγε το ματς εκεί που ήθελε, ύστερα από 120 λεπτά αγώνα που πέρασαν με τις δύο ομάδες να έχουν πετύχει από ένα τέρμα (1-1), για να πάρει το εισιτήριο, αφού οι κυανόλευκοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι στη «ρώσικη ρουλέτα», επικρατώντας με τέσσερις εύστοχες εκτελέσεις έναντι δύο των αντιπάλων τους (4-2).

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Κηφισιά πήρε «κεφάλι» στο σκορ χάρη σε σουτ του Κυριαζή, όμως ένα λεπτό μετά οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν με το πλασέ του Σαγανά, ο οποίος δέχθηκε την μπάλα μετά από πάσα του Σούφλα. Το υπόλοιπο διάστημα του 90λεπτου πέρασε ανεκμετάλλευτο για τις δύο ομάδες, οι οποίες είχαν από ένα δοκάρι στον πρόσθετο χρόνο. Αρχικά, στο 110' ο Καρβουνίδης «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά από σέντρα του Ρεντζή, ενώ δύο λεπτά μετά (112') την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Κετσετζόγλου, επίσης με το κεφάλι.

Το τελευταίο σφύριγμα του Καλανζή (Αθηνών) βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και υποχρεωμένες να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι, όπου μοιραίοι αποδείχθηκαν για τους γηπεδούχους οι Σαγανάς και Γκουτσούλας, που αστόχησαν στα χτυπήματά τους. Από την άλλη, ο Καλδέλης απέκρουσε την τελευταία εκτέλεση για λογαριασμό της Κηφισιάς, οι ποδοσφαιριστές της οποίας είχαν εκατό τοις εκατό επιτυχία.

Διαδικασία πέναλτι: Έσλερ 0-1, Γούλας 1-1, Σάμιος 1-2, Σαγανάς (άουτ), Καρακώστας 1-3, Μπιρμπίλι 2-3, Μουσταφίδης (2-4), Γκουτσούλας (απόκρουση)

Βοηθοί του Καλανζή ήταν οι Κασιμάτης και Ματσούκας (Αθηνών).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Πολίτης, Νιζάμης (98' Θανόπουλος), Μπιρμπίλι, Κωστούλας, Γκουτσούλας, Πανούσης (77' Γούλας), Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας (71' Κετσετζόγλου), Μιχαλόπουλος

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Καλδέλης, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Ρεντζής, Σπηλιωτάκης, Κυριαζής (65' Φαρινόλα), Παναγιωτόπουλος (95' Καρβουνίδης), Χαϊκάλης (73' Σάμιος).  

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 22:36