Τρεις αποχωρήσεις στον ΑΟ Χαλκίδας

Τρεις αποχωρήσεις στον ΑΟ Χαλκίδας

Προχωρούν οι διεργασίες στον σύλλογο της Εύβοιας για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/12/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά τις πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, ήρθαν και οι αποχωρήσεις στον ΑΟ Χαλκίδας. Παρελθόν για τον σύλλογο της Εύβοιας αποτελούν ο δεξιός χαφ-εξτρέμ Χάρης Αλμπάνης και ο δεξιός μπακ Κώστας Τυλιόπουλος, αφού είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες και η φυγή του τερματοφύλακα Νίκου Μητακίδη. Όπως αναφέρουν στις τάξεις των «νερατζούρι», μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ακολουθήσουν άλλες δύο αποχωρήσεις. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν επέλθει προφορικές συμφωνίες με τον τερματοφύλακα Γιάννη Αγριόδημο, με τον αριστερό μπακ Δημήτρη Αγγελάτο και με τον μεσοεπιθετικό Αποστόλη Χατζηστάμου. Εκτός των παραπάνω, εφόσον οριστικοποιηθούν, πρόκειται να γίνουν επιπλέον 4 έως 6 προσθήκες, που θα αφορούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα υπολογίζονται όχι μόνο για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, σε κατάσταση αποθεραπείας από τον τραυματισμό του βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός Φάμπιο Μπαλού, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει... κάτοικος Χαλκίδας.

Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας σήμερα (23/12) έγιναν οι προβλεπόμενες πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τη διοίκηση του Γιάννη Ελευθεριάδη, ο οποίος έχει την αμέριστη συμπαράσταση της κατασκευαστικής εταιρείας «E.N.G.» προεξάρχοντος του Στέφανου Σωτηρίου, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τριήμερο ρεπό, πριν επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη. Για την ερχόμενη Παρασκευή, τέλος, έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ταμυναϊκό, που οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Εύβοιας.  

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 22:19