×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Λεμονής: «Η Προοδευτική σε τρία χρόνια θα είναι Α' Εθνική»!

Λεμονής: «Η Προοδευτική σε τρία χρόνια θα είναι Α' Εθνική»!

Ο ισχυρός άνδρας της «Προό» έστειλε ευχές και έριξε... βόμβες «αναγέννησης» του ιστορικού συλλόγου

από
στις 24/12/2016
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Σας δίνω τον λόγο μου ότι σε 3 χρόνια η ομάδα μας θα είναι Α' Εθνική»... Καλύτερο «δώρο» δεν θα μπορούσαν να περιμένουν, μέσα στα Χριστούγεννα, οι άνθρωποι και οι φίλοι της Προοδευτικής, από την δήλωση-υπόσχεση του Νίκου Λεμονή για επιστροφή του ιστορικού συλλόγου, εκεί που ανήκει, στα σαλόνια της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας.

Ο ισχυρός άνδρας της «Προό», με γραπτή του δήλωση τονίζει πως η ομάδα σε τρία χρόνια θα βρίσκεται στην Α' Εθνική, και ουσιαστικά δίνει το σύνθημα της «αναγέννησης» του συλλόγου και της «τρέλας» που έχει να τον οδηγήσει ψηλά.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Λεμονής, που και τη δυναμική έχει και το πάθος να κάνει πράξη τα λόγια του, καλεί τον φίλαθλο κόσμο να αντιληφθεί την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, μιλά για «360 ημέρες πρωταθλητισμό» και καταλήγει με ευχές για καλά Χριστούγεννα και Καλές γιορτές. «Η Προοδευτική δεν είναι καμία ομάδα της σειράς, ήταν είναι και θα ειναι μεγάλη ομάδα. Δεν έχει την πολυτέλεια να λέει δεν πάει για τίποτα όποτε να διώξουμε παίχτες με μεγάλα συμβόλαια για να γλιτώσουμε κλπ. Σας υπόσχομαι, όσο είμαι πρόεδρος, η Προοδευτικη θα κάνει 360 ημέρες πρωταθλητισμό και αυτό θα το δείτε με πράξεις. Περιμένω και από τους φιλάθλους να το δούνε και αυτοί το ίδιο, σας δίνω τον λόγο μου ότι σε 3 χρόνια η ομάδα μας θα είναι Α' Εθνική. Σας εύχομαι χρόνια πολλά καλά χριστουγεννα με υγεία και αγάπη», έγραψε ο Νίκος Λεμονής στο facebook.