×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Δύο οι αποχωρήσεις στον Ορφέα Ξάνθης

Δύο οι αποχωρήσεις στον Ορφέα Ξάνθης

Με τον ερχομό του νέου έτους και την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου όπως σε όλα τα σωματεία της Γ’ Εθνικής και για τον Ορφέα Ξάνθης προέχει ο προγραμματισμός ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

από
στις 08/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σύμφωνα με το sportsaddict, η ομάδα του Ορφέα βρίσκεται σε διαδικασία προεργασίας για παίκτες που την ενδιαφέρουν για να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό, χωρίς ωστόσο να βιάζονται και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές τους. Μια και το ήδη υπάρχον υλικό τα έχει πάει περίφημα οπότε ουσιαστικά αναζητώντας παίκτες που θα μπορέσουν με το που ενταχθούν στην ομάδα να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Πάντως πρόθεση των ανθρώπων του Ορφέα δεν είναι να γίνουν πολλές μεταγραφές αλλά περισσότερο ουσίας, άλλωστε υπάρχει πλήρη εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό αλλά και στα νεαρά παιδιά που έρχονται από πίσω και αναμένεται να πάρουν ευκαιρία στον Β’ γύρο χάρις και το εξαιρετικό πλασάρισμα που έχει η ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εξασφαλίσει από πολύ νωρίς την παραμονή της ομάδας και τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική, κάτι που δείχνει δεδομένο με την παρουσία του Ξανθιώτικου συλλόγου.

Πέρα όμως από τις προσθήκες υπάρχουν και αποχωρήσεις από την ομάδα του Ορφέα, με τον Μάνο Χαραλαμπίδη (φωτο δεξιά) ήδη να έχει αποχωρήσει από τον σύλλογο παίρνοντας το δελτίο του, και όπως πληροφορείτε αποκλειστικά το Sportsaddict, θα συνεχίσει σε ομάδα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει τυπικά και ο Ξανθιώτικος μεσοεπιθετικός Χρήστος Πασχαλάκης (φωτο αριστερά), που εδώ και δύο μήνες περίπου δεν λαμβάνει μέρος σε προπονήσεις και αγώνες της ομάδας καθώς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, ωστόσο απομένει το τυπικό δηλαδή να πάρει το δελτίο του από την ομάδα. Θυμίζουμε πως ο Πασχαλάκης έχει σημειώσει δύο τέρματα με την φανέλα του Ορφέα όταν χάρις τα δύο τέρματα του οδήγησε τον Ορφέα στην πρώτη νίκη στην Γ’ Εθνική επί του Μακεδονικού Φούφα.