×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Καταιγίδα» η Τριγλία! (video)

«Καταιγίδα» η Τριγλία! (video)

Η ομάδα της Ραφήνας διέλυσε 4-0 την ΙΝΚΑ στο «ντέρμπι» των ουραγών

από
στις 08/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τριγλία Ραφήνας-ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 4-0

Με το ευρύ 4-0 η Τριγλία πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο της ΙΝΚΑ στο «ντέρμπι» των ουραγών, παίρνοντας μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ενόψει της συνέχειας.

Οι Κρητικοί πλήρωσαν το τραγικό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, όπου δέχτηκαν 3 γκολ σε διάστημα 12΄ λεπτών!

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο χωρίς να ωστόσο να καταφέρνουν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη στιγμή. Ως αποτέλεσμα το 0-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη των 45΄ και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, σε ένα πρώτο μέρος το οποίο δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση τι θα ακολουθούσε…

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ δεν «μπήκε» στο γήπεδο και από το 55ο μέχρι το 67ο η Τριγλία πέτυχε τρία τέρματα και καθάρισε τη νίκη. Αρχικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 55΄ με τον Τσεβά ενώ έξι λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Τσαγκάρη. Στο 67΄ ο Νικολόπουλος έκανε το 3-0 «κλειδώνοντας» τη νίκη για τους γηπεδούχους ενώ στο 87΄ ο Ποτουρίδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-0!

Με αυτή την ήττα το ΙΝΚΑ έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 9 βαθμούς ενώ η Τριγλία την προσπέρασε και ανέβηκε στην 12η θέση με 12 πόντους.

Διαιτητές: Αλιάγας (Δυτικής Αττικής), Τζάκος-Τάμαλης (Αθηνών)

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Τριγλία: Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Μαντζώρος, Κωτσαλάς, Κότσι, Παπαδόπουλος (79΄Μάργαρης), Ποτουρίδης (90΄Κλωνάρης), Τσεβάς (87΄Τσακιργιάννης), Νικολόπουλος.

ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Παληγεώργος, Ντεντάκης, Καρβουνιάρης, Κομπογεννητάκης, Ζντράβκοβιτς, Κυτράκης (46΄Γαλανίδης), Γιακουμάκης (65΄Παπαθανασίου), Βεστάκης, Τσικουδάκης,Ταταράκης.

βίντεο: iRafina gr