Κοντά σε Πάλλα ο Αιολικός

Κοντά σε Πάλλα ο Αιολικός

Ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Μυτιλήνης ο 22χρονος αμυντικός μέσος.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 10/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό στον χώρο της μεσαίας γραμμής από την επικείμενη αποχώρηση του Σπύρου Μίχου, φαίνεται να έχει καταλήξει ο Γιάννης Πολλαετίδης στον Αιολικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, προβάρει τα κυανόλευκα ο Γκρίντι Πάλλα, ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες θα βρεθεί στη Μυτιλήνη για τις τελικές συζητήσεις με τους διοικούντες τον νησιώτικο σύλλογο. Οι ίδιες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν πως έχει ήδη σημειωθεί προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, που απομένει να επισημοποιηθεί για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ασφαλώς, η θετική άποψη που έχει ο Γιάννης Πολλαετίδης για τον νεαρό ποδοσφαιριστή από τη συνύπαρξή τους την περσινή σεζόν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση του ενδιαφέροντος από πλευράς νησιωτών.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία στο βιογραφικό του 22χρονου ποδοσφαιριστή, στις αρχές της σεζόν είχε συμφωνήσει με την Τριγλία Ραφήνας, μεταγραφή που όμως δεν ολοκληρώθηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους. Στη συνέχεια, ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος προτίμησε να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕ Φαλήρου, από την οποία είχε κάνει τα πρώτα του βήματα. Από εκεί και πέρα, ο Γκρίντι Πάλλα έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Θεσπρωτό και Θύελλα Φιλώτα.