Πρόκριση για ΠΟΑ, 2-0 τη Ρόδο

Πρόκριση για ΠΟΑ, 2-0 τη Ρόδο

Η ομάδα της Κρήτης θα είναι η αντίπαλος της Κηφισιάς στον τελικό του 4ου ομίλου για το Κύπελλο Γ' Εθνικής.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παράλληλα με την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα, ο ΠΟ Ατσαλένιου δίνει συνέχεια και στην παρουσία του στο Κύπελλο της Γ' Εθνικής! Στην εξ αναβολής αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την α' φάση, το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη επικράτησε με 2-0 του ΑΣ Ρόδου και πέρασε στον τελικό του 4ου ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά σε ουδέτερο γήπεδο στις 22 Φεβρουαρίου.

Οι πράσινοι της Κρήτης ήταν ανώτεροι και δικαίως έφτασαν στην πρόκριση απέναντι σε ένα ιδιαίτερα νεανικό, αλλά και ανταγωνιστικό, σύνολο που πάλεψε στα ίσια.

Μετά από 17 λεπτά αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε ωραίο πλασέ του Σακλαμάκη μετά από ασίστ του Χαρίτου, ενώ στο 80' ο τελευταίος σφράγισε το εισιτήριο για την ομάδα του με υπέροχο εν κινήσει σουτ έξω από την περιοχή. Ο ΠΟΑ είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» νωρίτερα την πρόκριση, όμως ο Μπουτσάκης δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουμέντο σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο υποδείχθηκε για ανατροπή του Ξυλούρη στο 50'. Ευκαιρίες, πάντως, για γκολ είχαν και οι φιλοξενούμενοι, σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα σημαντικές.

Διαιτητής ήταν ο Κασσελάκης, με βοηθούς τους Καντανολέων και Τσιλίκα, άπαντες από τον Σύνδεσμο Χανίων.

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Βασίλης Κρασανάκης): Ματαλιωτάκης, Αραβιάκης (79' Λυδάκης), Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Καρβελάς (22' λ. τρ. Βρεττός), Μπουτσάκης (65' Σταθόγλου), Ξυλούρης, Σακλαμάκης, Γιαννόπουλος, Αμπντουραχμάνι

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Ταμπούρης, Κατσαμάκης, Τζιβίλογλου, Στάτης, Δημητριάδης, Πατσιλής (82' λ. τρ. Ράφτης), Καρυοφύλλης (73' Τρέχας), Γανωτάκης, Βολονάκης.

(Ανταπόκριση: Κώστας Μεταξάκης «grandsport.gr»)

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 17:17