Ορφανίδης: Ευκαιρία για σταθεροποίηση

Ορφανίδης: Ευκαιρία για σταθεροποίηση

Ο 54χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των πέντε αγώνων που ακολουθεί και περιλαμβάνει τέσσερις εντός έδρας αναμετρήσεις.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 12/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να απομακρυνθούν... μία και καλή από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντιμετωπίζουν στη Ρόδο το πρόγραμμα των πέντε αγώνων που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις στο όμορφο νησί των Δωδεκανήσου. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Σάββας Ορφανίδης στο pamebala.gr, με αφορμή το ματς με τον Πανθηραϊκό, δίνοντας την αίσθηση πως 9-10 βαθμοί σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια δεν θα ήταν άσχημη συγκομιδή για την ομάδα του.

«Θεωρώ ότι και αυτό είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Το πρόγραμμά μας λέει ότι στα επόμενα πέντε ματς, τα τέσσερα είναι στην έδρα μας. Εκτός από μεμονωμένα, θα πρέπει να τα δούμε και συνολικά, ώστε να αποκομίσουμε ένα αρκετά ικανοποιητικό σύνολο βαθμών και να σταθεροποιηθούμε πάνω από τη μέση της κατάταξης» τόνισε χαρακτηριστικά ο 54χρονος τεχνικός, για να υπογραμμίσει σχετικά με την ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Άγιο Ιερόθεο: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εκ των προτέρων. Πληρώσαμε ότι στα πρώτα 25 λεπτά δεν μπήκαμε στο γήπεδο όπως θα έπρεπε, επηρεασμένοι και από τη δεκαπενθήμερη αποχή, αλλά και από τις πολλές απουσίες που είχαμε στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0 και η ήττα».

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 21:05