Χονδρογιάννης: Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ

Χονδρογιάννης: Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ

Ο έμπειρος τεχνικός του Αστέρα Πετριτή υπογράμμισε ότι η ομάδα του διεκδικεί βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 12/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Υψηλός είναι ο δείκτης δυσκολίας του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής για τον Αστέρα Πετριτή, ο οποίος θα κληθεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό. Πρώτος από όλους γνωρίζει τα δεδομένα της αναμέτρησης ο Γιάννης Χονδρογιάννης, ο οποίος έχει προετοιμάσει όλο αυτό το διάστημα την ομάδα του, προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική όσο πρέπει για να παλέψει στη συνέχεια με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε, στην επικοινωνία που είχε το pamebala.gr, ότι η ομάδα του διεκδικεί βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό της Κυριακής. Είμαστε μία νεοφώτιστη ομάδα, όμως το τελευταία διάστημα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για να εξαλείψουμε τις αδυναμίες μας. Ευελπιστώ σε ένα όμορφο παιχνίδι στην φιλική πόλη της Κατερίνης, όπου θα προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός ας κερδίσει. Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι στον Πιερικό να πετύχει τους στόχους του» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, για να συμπληρώσει: «Ο Αστέρας τα... παίζει όλα τα παιχνίδια, όπως άλλωστε έχει κάνει μέχρι τώρα. Μπορεί η ομάδα μας να έχει χαμηλή δυναμική στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, για τα δεδομένα της Κέρκυρας όμως είναι μία ιστορική ομάδα, που θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για τη σωτηρία. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Χονδρογιάννης και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε αναζήτηση για την εύρεση αγωνιστικού χώρου με φυσικό χόρτο στην Κέρκυρα, προκειμένου η προπόνηση που θα γίνει αύριο (13/1) να εξοικειώσει, όσο αυτό είναι εφικτό, τους ποδοσφαιριστές του με τις γηπεδικές συνθήκες που θα συναντήσουν την Κυριακή.