Τυριακίδης: Μακριά από λάθη!

Τυριακίδης: Μακριά από λάθη!

Ο τεχνικός του Αλμωπού Αριδαίας αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα πάρει κάτι θετικό από το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 14/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η συντριπτική πλειοψηφία των προπονητών στον 1ο όμιλο αναγκάστηκαν την ύστατη στιγμή να αλλάξουν το πρόγραμμα της ομάδας τους για το σαββατοκύριακο. Εξαίρεση αποτελούν δύο, οι οποίοι θα βρεθούν κανονικά το απόγευμα της Κυριακής σε αγωνιστικό χώρο, όπου θα δίνουν τις οδηγίες τους στους ποδοσφαιριστές τους σε αγώνα πρωταθλήματος. Στον έναν από τους δύο πάγκους του γηπέδου της Αριδαίας θα βρίσκεται ο Γιώργος Τυριακίδης, ο οποίος μίλησε στο pamebala.gr λίγες ώρες πριν από το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, επισημαίνοντας τι πρέπει να διαθέτει ο Αλμωπός και από τι πρέπει να μείνει μακριά, για να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε τα καλύτερα λόγια για τον αυριανό (15/1) αντίπαλο της ομάδας του.

«Για εμάς είναι ένα ωραίο παιχνίδι, με την έννοια ότι παίζουμε με μία ιστορική ομάδα, πρώτη και αήττητη εκτός έδρας, ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές. Έρχεται χωρίς απουσίες, ούσα σταθερά, η ίδια, όπως πριν τις γιορτές. Κι εμείς με τη σειρά μας έχουμε τη δική μας ιστορία στον χώρο, έχουμε το δικό μας στιλ. Παρ' όλο που χάσαμε κάποιους παίκτες, οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» σχολίασε στον πρόλογό του ο κ. Τυριακίδης και συνέχισε: «Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι 90 λεπτά, χωρίς λάθη γιατί θα τα πληρώσουμε. Οι συνθήκες αγωνιστικά θα είναι δύσκολες. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».  

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 14:09