×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Απόδραση με Κυβελίδη ο Απόλλων

Απόδραση με Κυβελίδη ο Απόλλων

Με σκόρερ τον Κυβελίδη οι κοκκινόμαυροι πέτυχαν την 13η νίκη τους και αύξησαν τη διαφορά στους πέντε πόντους από τους διώκτες τους.

από
στις 16/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Απόλλων όχι απλά παραμένει στην πρώτη θέση, αλλά μετά τη σημερινή του επικράτηση με 1-0 επί του Αλμωπού στην Αριδαία, αύξησε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από τους διώκτες του, οι οποίοι σήμερα ως γνωστόν δεν έπαιζαν λόγω αναβολών.

Το μοναδικό παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής διεξήχθη στην Αριδαία, εκεί που ο Απόλλων σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο προηγήθηκε νωρίς με τον Κυβελίδη (17’) και κράτησε ως το τέλος ένα πολύτιμο τρίποντο. Ήταν το 13ο φετινό σε 14 ματς (αγωνιστικά και όχι στα… χαρτιά) που πανηγυρίστηκε έξαλλα και από τους περίπου 400 φιλάθλους του που έδωσαν το παρών. Το ματς γενικώς δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την ουσία και να ξεκουράζονται την επόμενη Κυριακή κάνοντας το ρεπό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έλειψε και πάλι η ένταση, καθώς δέκα λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου μέρους αποβλήθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για διαμαρτυρία στον διαιτητή Μελιτζανίδη από την Ημαθία, για τον μη καταλογισμό πέναλτι που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι σε ανατροπή στον Ν’ Λουντούλου. Πέναλτι ζήτησαν και οι γηπεδούχοι σε ανατροπή του Λάζαρου Ελευθεριάδη στο 24’.

ΑΛΜΩΠΟΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Μπρέγκου (69’ Μουρατίδης), Κοβάτσης, Ελευθεριάδης Θ., Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Λ., Παντελίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς, Κυβελίδης

(metrosport.gr)