×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Άνετα η Παναχαϊκή!

Άνετα η Παναχαϊκή!

Ποδαρικό με το δεξί στις υποχρεώσεις του 2017 έκαναν οι Πατρινοί που νίκησαν 2-0 την Ερμιονίδα.

από
στις 16/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την έβδομη της εντός έδρας νίκη, πέτυχε η Παναχαϊκή, η οποία αύξησε την διαφορά της από την δεύτερη θέση και την Ένωση Ερμιονίδας στους οκτώ βαθμούς. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, από το συγκρότημα της Αργολίδας και μόλις στο 9΄ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, το σουτ όμως του Αργυρόπουλου αποκρούστηκε αρχικά από τον πονηρό, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Ελευθεριάδης αστόχησε σε κενή εστία.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι Αχαιοί ενέτειναν, τις προσπάθειες τους για να φτάσουν στο γκολ και στο 12΄ είχαν ακόμα μια καλή στιγμή με την εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη να γλείφει το δοκάρι του τέρματος του Πονηρού. Αυτό το οποίο δεν είχαν πετύχει μέχρι τότε οι «κοκκινόμαυροι», θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει οι παίκτες του Θανάση Στάϊκου σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 35΄ με το σουτ του σουτ του Σελμανάι να καταλήγει άουτ, και εν συνεχεία στο 39΄ με το σουτ του Σελμανάι να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Βρονταρά.

Οι «κυανοκίτρινοι» από το σημείο εκείνο και μετά ,πήραν μεν μέτρα στο γήπεδο, χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια άλλη αξιόλογη φάση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 41΄ υπήρξε ένταση στο παιχνίδι, λόγω ενός σκληρού μαρκαρίσματος του Παπαϊωάννου στον Μακρυδημήτρη, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, ανήκε στην Παναχαϊκή με τον Μωραϊτη από ευνοϊκή θέση, να μηνκαταφέρνει στις καθυστερήσεις να νικήσει τον Πονηρό, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Πάτρας, μπήκε πιο αποφασισμένη στο παιχνίδι και στο 59΄, κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό, χάρη σε τέρμα του Ελευθεριάδη. Από την εξέλιξη αυτή κι έπειτα, η Παναχαϊκή κυριάρχησε στο γήπεδο, και στο 67΄ έφτασε κοντά στο 2-0, το πλασέ όμως του Ελευθεριάδη αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Πονηρό. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού «ροσονέρι», το πέτυχαν στο 80΄ με το πλασέ του Σιαλμά, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Μπιτσάκος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης (89′ Κωνσταντινίδης), Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος (61′ Γκίνο), Μωραίτης (54′ Σιαλμάς).

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θανάσης Στάϊκος): Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Τζιέρης, Νότης (89′ Μπούρας), Κιοσές (87′ Σχοινάς), Παλαιοπάνος, Παπαϊωάννου, Τσόφλιος (65′ Σαλταπήδας), Σελμανάι, Τριμπόνιας.

Πηγή: sdna