×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Τα μοιράστηκαν όλα Ατσαλένιος και Άγιος Ιερόθεος

Τα μοιράστηκαν όλα Ατσαλένιος και Άγιος Ιερόθεος

Παρθενική ισοπαλία για τον ΠΟΑ στο πρωτάθλημα, με το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, σε έναν αγώνα ο οποίος κρίθηκε με δύο πέναλτι. Η κρητική ομάδα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, μετά από αποβολή του Παπαδομιχελάκη στο 81’.

από
στις 16/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αγώνας που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να κοιτάζουν περισσότερο τα μετόπισθεν, βρήκε ΠΟΑ και Άγιο Ιερόθεο να μοιράζονται γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις, σε ένα πέρα για πέρα δίκαιο σκορ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τερματοφύλακα τον Γιαγκιόζη, δεξί μπακ τον Γενιτσαρίδη, αριστερό τον Φραγκιαδάκη και τους Χαρίτο-Παπαδομιχελάκη κεντρικούς αμυντικούς. Στο κέντρο ως αμυντικά χαφ ήταν οι Χατζηανδρέου και Πετράς, με τον Σταθόγλου πιο μπροστά, αριστερά του τον Ρουμπάκη, δεξιά τον Αμπντουραχμάνι και στην επίθεση τον Τριανταφύλλου.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Τριανταφύλλου από την αριστερή πλευρά με ωραίο σουτ, έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι, στην πρώτη καλή προσπάθεια του αγώνα. Η «απάντηση» από τους φιλοξενούμενους ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, όταν στην πρώτη τους αντεπίθεση βρέθηκαν κοντά στο γκολ, με τον Σαγανά να δίνει στον Σούφλα και αυτός στην κίνηση να πιάνει δυνατό πλασέ, το οποίο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Γιαγκιόζης.

Ο ΠΟΑ απείλησε εκ νέου στο 28’, αλλά το υπό πίεση σουτ του Χατζηανδρέου από πλάγια αριστερά, δεν δυσκόλευσε ιδιαίτερα τον Κυρίτση. Στο 39’ και ενώ ο αγώνας παρά τη δύναμη που είχε, η ποιότητά του δεν ξεπερνούσε τη μετριότητα, ο Τριανταφύλλου απείλησε με φάουλ από πλάγια αριστερά, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από τη συμβολή των δοκαριών.

Η φάση αυτή ήταν και η τελευταία του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο οι δύο ομάδες έδειχναν να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στην άμυνα, σε ένα κλειστό και δυνατό παιχνίδι.

Ίδια η εικόνα του ματς και με την έναρξη της επανάληψης, όπου στα πρώτα της λεπτά, καμία από τις δυο ομάδες δεν μπορούσε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή, με το παιχνίδι να παίζεται στο χώρο του κέντρου και δίχως να υπάρχουν προϋποθέσεις για επικίνδυνες στιγμές εκατέρωθεν.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρα αγώνα και συγκεκριμένα στο 65’ η αθηναϊκή ομάδα βρέθηκε κοντά στο γκολ όταν ο Σαγανάς με σουτ ανάγκασε τον Γιαγκιόζη σε δύσκολη επέμβαση, ενώ στην επαναφορά της μπάλας οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν φάουλ σε ανατροπή του Θανόπουλου. Στην επόμενη φάση απείλησε και πάλι ο Άγιος Ιερόθεος όταν μετά από φάουλ του Μιχαλόπουλου, ο Κωστούλας με γυριστή κεφαλιά σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.

Και ενώ τις φάσεις στο δεύτερο μέρος τις είχε ο Άγιος Ιερόθεος, το γκολ ήρθε από τον ΠΟΑ… Ήταν με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Τριανταφύλλου στο 70’, το οποίο είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα ο Ρουμπάκης, όταν στην προσπάθειά του να περάσει μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Μπιρμπίλι, με τον Τσαγκαράκη να δείχνει την εσχάτη των ποινών και τον έμπειρο επιθετικό να πετυχαίνει το 1-0.

Από το γκολ αυτό και μετά η κρητική ομάδα ήλεγχε τον αγώνα και μολονότι είχαν πάρει την εδαφική υπεροχή οι παίκτες του Αγίου Ιερόθεου, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον ΠΟΑ όταν έμεινε με δέκα παίκτες στο 81’, μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Παπαδομιχελάκης.

Έκτοτε η πίεση από την πλευρά των φιλοξενούμενων αυξήθηκε, με τους παίκτες του ΠΟΑ να προσπαθούν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα. Όλα αυτά μέχρι το 90ο λεπτό, όπου ο Θανόπουλος κέρδισε πέναλτι όταν ο Γενιτσαρίδης έπεσε άτσαλα πάνω του, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σούφλας για να ισοφαρίσει 1-1, σκορ που έμενε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης, στην πρώτη εφετινή ισοπαλία του ΠΟΑ στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΑ (Β. Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Φραγκιαδάκης, Γενιτσαρίδης, Χατζηανδρέου (87’ Βρεττός), Πετράς, Σταθόγλου, Ρουμπάκης (93’ Σακλαμάκης), Αμντουραχμάνι, Τριανταφύλλου (λ.τ. 83’ Αραβιάκης).

Αγ. Ιερόθεος (Β. Σταυρακόπουλος): Κυρίτσης, Πολίτης (74’ Νιζάμης), Μιχαλόπουλος, Μπιρμπίλι, Κωστούλας (80’ Κετσετζόγλου), Γκουτζούλας, Μανδήλης (58’ Λέσι), Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαγκαράκης από τα Χανιά ο οποίος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Παπαδομιχελάκη, δύο κίτρινες σε 72’ και 81’ και την κίτρινη στους Σούφλα (51’), Μπιρμπίλι (69’), Ρουμπάκη (88’), Γενιτσαρίδη (91’). Επόπτες είχε τους Αναστασάκη και Μαρνέζο, επίσης από τα Χανιά.

(πηγή: grandsport)