×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μοιρασιά στου Ζωγράφου

Μοιρασιά στου Ζωγράφου

Στο πρώτο του παιχνίδι για το 2017 ο Ιάλυσος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ηλυσιακό στο γήπεδο Ζωγράφου, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στον 4ο όμιλο.

από
στις 16/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων στο γήπεδο, το τελικό σκορ είναι απόλυτα δίκαιο, καθώς και οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους και όποιος ήταν πιο τυχερός θα έφευγε νικητής από το γήπεδο. Καλή εμφάνιση από την ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη μπήκε αρκετά δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο καθώς με την έναρξη του παιχνιδιού πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε την κατοχή της μπάλας. Με την συμπλήρωση έξι λεπτών ο Σταυλάς πέρασε μια όμορφη κάθετη πάσα στα δεξιά για τον Καρπαθάκη, ο τελευταίος έκανε την παράλληλη σέντρα και ο ξεχασμένος από τους αμυντικούς του Ηλυσιακού Δελαπόρτας με πλασέ από το ύφος του πέναλτι νίκησε τον Σηφάκη για να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Οι «τοξοβόλοι» συνέχισαν να πιέζουν και να είναι κυρίαρχοι χωρίς όμως να είναι ουσιαστικοί στην τελική τους προσπάθεια.

Μετά τα πρώτο εικοσάλεπτο, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι πήραν την κατοχή της μπάλας και έψαχναν τρόπο για να απειλήσουν την εστία του Ιάλυσου. Στην πρώτη καλή στιγμή τους στο παιχνίδι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν ο Πιπίνης με σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον ολομόναχο στο δεύτερο δοκάρι Μάλτσι και εκείνος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μετά το γκολ που δέχθηκαν χωρίς όμως να τα καταφέρουν και λίγο έλειψε πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Ηλυσιακός να κάνει την ανατροπή, όταν στο 42 ο «κεραυνός» του Αμανατίδη «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.
ίδιο σκηνικό στην επανάληψη

Η έναρξη της επανάληψης Θύμισε αρκετά το πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Ιάλυσος ήταν αυτός που μπήκε πιο παθιασμένος και αποφασισμένος να πάρει το τρίποντο. Στο 53 λεπτό, ο Σταυλάς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την κάθετη μπαλιά του Δελαπόρτα στην πλάτη της άμυνας καθώς ο Σηφάκης διάβασε την φάση και του πήρε την «μπουκιά» από το στόμα. Το συγκρότημα του Μάρκου Στεφανίδη άγγιξε το δεύτερο γκολ όταν στο 64ο λεπτό ο Παπασπύρου με σέντρα από τα δεξιά τροφοδότησε τον Καρπαθάκη αλλά το πλάσε εξ επαφής του τελευταίου αποκρούστηκε σωτήρια από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Από το 70ο λεπτό της αναμέτρησης και έπειτα, οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να έχουν την μεγάλη φάση για να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ. Τα σουτ των Κουντού και Πιπίνη δεν ανησύχησαν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 89ο λεπτό, ο Ηλυσιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στην ανατροπή, όταν το φαουλ του Πιπίνη έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Τα τελευταία λεπτά δεν είχαν να επιδείξουν τίποτα το αξιοσημείωτο με το τελευταίο σφύριγμα της κυρίας Αντωνίου να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Συνθέσεις

Ηλυσιακός : Σηφάκης, Γραμματίκας, Ρόππας, Πιπίνης, Πέττας, Αμανατίδης, Τσινιάς, Κουντού, Κωνσταντόπουλος, Μάλτσι (α.α 35′ Ρέβας,59′ Μέξης), Κάλφας (66′ Φλέγκας).

Ιόλυσος : Παπαδόπουλος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (89′ Χατζηπέτρος), Χατζηφούντας, Παπασπύρου (72′ Κρεκούκιας), Σταυλάς, Δελαπόρτας, Καρπαθάκης.

(πηγή: xxsports.org)