Απέφυγε την «γκέλα» ο Διαγόρας Σεβαστής

Απέφυγε την «γκέλα» ο Διαγόρας Σεβαστής

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου πήρε τη νίκη στη Φιλιππιάδα στα τελευταία λεπτά (3-1 τον Εθνικό).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 16/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο... τσακ απέφυγε το «στραβοπάτημα» ο Διαγόρας Σεβαστής! Στη μία από τις δύο αναμετρήσεις που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (15/1) για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου, η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου πήρε τη νίκη στη Φιλιππιάδα απέναντι στον τοπικό Εθνικό με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, επικρατώντας τελικά με 3-1. Στο 16' ο Δερμητζόγλου έβαλε μπροστά την ομάδα του με πλασέ, όμως στο 64' ο Μπαλογιάννης ισοφάρισε με σουτ για τους γηπεδούχους. Μάλιστα, οι κυανόλευκοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν λίγο αργότερα σε προσπάθεια του Μιχάλη. Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα ολοκλήρωναν το ματς ισόπαλες, ο Μπενίσκος έλυσε τον... γρίφο για τους φιλοξενούμενους, πετυχαίνοντας το 2-1 με σουτ στο 86'! Δύο λεπτά αργότερα η επικράτηση του Διαγόρα εδραιώθηκε, με το πέναλτι το οποίο υποδείχθηκε σε ανατροπή του Γεωργίου από τον Τρανουλίδη και το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σαμανίδης.

Διαιτητής ήταν ο Κολυτάς, με βοηθούς τους Ξηρομερίτη και Μιχαλά (Κέρκυρας).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης (89' Χαριτόπουλος), Ντανάι, Δημουλάς, Βραχνός, Τσουλιάης, Παπακίτσος (80' Μαλλάτος), Άτσκα, Κουμπής, Μπαλογιάννης, Μιχάλης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ (Κώστας Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Σκλιοπίδης, Τσαγκαράκης, Δημητρίου, Καλουσίδης, Καρατζάογλου, Δερμητζόγλου, Σαμανίδης, Μπενίσκος, Βασίλιεβιτς (46' Γεωργίου), Καράμπελας (70' Μυλωνάς).