Ρίζος: Μόνο εμείς ξέρουμε τι τραβάμε!

Ρίζος: Μόνο εμείς ξέρουμε τι τραβάμε!

Ο έμπειρος τεχνικός του Ηλυσιακού αναφέρθηκε στην πλειάδα απουσιών και προβλημάτων, με τα οποία αντιμετώπισε η ομάδα του τον Ιάλυσο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 17/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του θέλησε να απονείμει ο Αλέκος Ρίζος για την προσπάθεια που κατέβαλαν στην αναμέτρηση με τον Ιάλυσο. Παρά το γεγονός ότι ο Ηλυσιακός έχασε δύο βαθμούς στο γήπεδο Ζωγράφου, ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του, παρά την πλειάδα απουσιών και προβλημάτων, τα οποία έπληξαν τους κιτρινόμαυρους τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για το ματς, όσο και στην ώρα του αγώνα. Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή του για το παιχνίδι της Κυριακής, στην οποία παρουσίασε ένα-ένα όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του.

«Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά του μέχρι τη λήξη του αγώνα. Μόνο εμείς ξέρουμε τι τραβάμε δύο εβδομάδες, προσπαθώντας να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, με τόσα προβλήματα ασθενειών και τραυματισμών που έχουμε. Στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο είχαμε τους Θαναηλάκη, Ιωάννου και Σαμιώτη με προβλήματα τραυματισμών, αλλά και τον Μέξη στον πάγκο από χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης. Δοκίμασε λίγο πριν από το παιχνίδι και πονούσε, αλλά μπήκε με ρίσκο και έπαιξε. Ο Στρίγγας είναι χειρουργημένος, ο Σταύρου βρίσκεται σε πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Παϊκόπουλος χειρουργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου για σκωληκοειδίτιδα, ο Βουτσιώτης εκδήλωσε την επιθυμία να φύγει, ο Ξαγοράρης έφυγε στο εξωτερικό, χάσαμε τον Μάλτσι στο 30' με χτύπημα και ο Κάλφας έπαιζε τραυματίας για 15 λεπτά» τόνισε ο Αλέκος Ρίζος και πρόσθεσε: «Παρόλα τα εμπόδια, η διάθεση και το πάθος των παικτών μου ξεχείλιζαν! Η προσπάθειά τους αξίζει πολλά συγχαρητήρια! Ακόμα και η σύνθεση της 11άδας έγινε πολύ δύσκολα, αφού αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω σε θέση φορ τον Κωνσταντόπουλο, αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις, για να ανταποκριθούμε με αξιοπρέπεια. Μείναμε πίσω στο σκορ, όμως τα παιδιά δεν το έβαλαν... κάτω. Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ισοφαρίσαμε, είχαμε δοκάρι, πιέσαμε για δεύτερο γκολ απέναντι σε μία σοβαρή και δουλεμένη ομάδα».

Όσο για τη διακοπή του πρωταθλήματος και τις διεργασίες στο μεταγραφικό κομμάτι επισήμανε: «Για εμάς η διακοπή είναι φάρμακο, αφού περιμένω πίσω τους ασθενείς και τους τραυματίες για τη δύσκολη συνέχεια. Γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά με προσοχή χωρίς να ζημιωθεί ο Ηλυσιακός, αλλά να ενισχυθεί πραγματικά».