Ντούλιας... τέλος στον Ιωνικό

Ντούλιας... τέλος στον Ιωνικό

Αποχώρησε για δεύτερη φορά από τη Νίκαια ο 24χρονος επιθετικός.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 20/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία του Ιωνικού με τον Γιώργο Ντούλια. Σήμερα (20/1) το μεσημέρι οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» με τον 24χρονο επιθετικό, μετά από ένα εξάμηνο στο οποίο πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, παρά το γεγονός ότι υπήρχε μία ιδιαιτέρως ενισχυμένη επιθετική γραμμή με ποδοσφαιριστές από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που πρόσφερε πληθώρα καλών επιλογών στον Ηλία Καλοπήτα, ειδικά για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Ο νεαρός άσος χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο ως αλλαγή, ενώ αγωνίστηκε ως βασικός στο πρωτάθλημα σε δύο ματς. Συγκεκριμένα, ήταν στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Πανθηραϊκό για την 3η αγωνιστική, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στη Νεάπολη και ο Ντούλιας έπαιξε για 85 λεπτά, όπως επίσης και σε αυτό με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την 15η αγωνιστική, με το σκορ να είναι το ίδιο και τον νεαρό να αγωνίζεται για 60 λεπτά. Να αναφερθεί, επίσης, ότι δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ σε αυτό τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως αυτή ήταν η δεύτερη περίοδος συνεργασίας που έκλεισε ανάμεσα σε Ιωνικό και Ντούλια, ο οποίος έχει αγωνιστεί επίσης σε Περαμαϊκό, Αστέρα Βάρης και Κηφισιά.

Στο δελτίο Τύπου που απέστειλε η ομάδα της Νίκαιας σημειώνεται: «Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Ιωνικού ο επιθετικός Γιώργος Ντούλιας. Η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί τον παίκτη για την πολύτιμη συνεισφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Γιώργος Ντούλιας είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που αποχώρησε από τον Ιωνικό κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αφού είχαν προηγηθεί οι Λέτσο, Κατσίκιας, Κατσαβριάς και Σαλταπίδας

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 17:59