Έκανε... περίπατο ο Απόλλων Παραλιμνίου

Έκανε... περίπατο ο Απόλλων Παραλιμνίου

Δεν συνάντησε καμία αντίσταση απέναντι στην ουραγό ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου και τη συνέτριψε με 7-0.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 21/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ήταν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης ο Απόλλων Παραλιμνίου και φρόντισε να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου. Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου έφτασε σε μία επιβλητική επικράτηση με το εντυπωσιακό 7-0 απέναντι στην ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου, που είχε στην αποστολή της μόλις 13 ποδοσφαιριστές. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τη διαφορά δυναμικότητας με την ουραγό της κατάταξης στον 1ο όμιλο, φτάνοντας σε άνετη νίκη με έξι διαφορετικούς ποδοσφαιριστές να χρίζονται σκόρερ.

Στο 18' ο Τάκας υποδέχθηκε την μπάλα από την ασίστ του Γαϊδαρτζή και με σουτ άνοιξε το σκορ, στο 36' ο Παναγιωτίδης έγραψε το 2-0 με πλασέ και λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Τάκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, κάνοντας πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του ενόψει της επανάληψης. Στο 52' ο Μεντής διαμόρφωσε το 4-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γαλακτερού, στο 55' ο Ναλμπάντης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μεντή έκανε το 5-0 και στο 67' ο Γαϊδαρτζής βρήκε... δίχτυα με πλασέ για το 6-0, αξιοποιώντας την πάσα του Ναλμπάντη. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Δ. Τριανταφύλλου στο 74 με μακρινό σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Τακίδης (Κιλκίς), με βοηθούς τους Μαλανδρή και Χρυσαϊδη (Χαλκιδικής).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Τοτολίδης, Κοσμίδης, Γαλακτερός (59' Φιλέντας), Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας (55' Δ. Τριανταφύλλου), Τάκας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (65' Ανθουλάκης), Μεντής.

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Σταύρος Κωστογλίδης): Νομικός, Τσαγκαλίδης, Κοτσαντίσογλου, Χαλαζωνίτης, Νεστορόπουλος, Μπιζιώτας, Ζαχαριουδάκης, Χαραλαμπίδης, Ζολώτας (46' Βογδόπουλος), Ασλανίδης, Τζερεμές.