×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Δύσκολο… τρίποντο για Καμπανιακό!

Δύσκολο… τρίποντο για Καμπανιακό!

Ποδαρικό με το δεξί έκανε ο Καμπανιακός στον καινούργιο χρόνο επικρατώντας επί του Μακεδονικού Φούφα με σκορ 1-0.

από
στις 23/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των λιγοστών φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θα μπορούσαν να μπουν αρκετά γκολ εάν οι επιθετικοί των δυο ομάδων ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και εάν οι δυο τερματοφύλακες δεν ήταν σε τόσο εξαιρετική κατάσταση με τον Απόστολο Μπόικο τερματοφύλακα του Καμπανιακού να… κλέβει την παράσταση με της εντυπωσιακές του αποκρούσεις!

Το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε για λογαριασμό του Καμπανιακού ο αρχηγός των γηπεδούχων, Γιώργος Ρακαβίνας με κεφαλιά στο 74΄της συνάντησης. Ο Καμπανιακός με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή του είχε καλά και άσχημα διαστήματα απέναντι σ ένα πολύ καλό αντίπαλο που με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι.

Ξεχώρισαν από τους φιλοξενούμενους ο Τοπάλης που ήταν ο κινητήριος μοχλός του Μακεδονικού και θα μπορούσε να πετύχει και γκολ αλλά ο Μπόικος του είπε τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις «όχι»! Πολύ καλός επίσης ο Τσικόπουλος και ο Σιδηρόπουλος χωρίς να υστερήσει κανείς από την ομάδα του Μακεδονικού. Δεύτερη κίτρινη και αποβολή στον Κασαπίδη του Καμπανιακού στο 82΄.

Καμπανιακός: Μπόικος, Κασαπίδης, Αλμπάνης, Πανούσης, Ρακαβίνας, Ασλαπάλογλου, Μπιτσικόκουλος, Στεφανίδης, Προβατίδης, Υψηλός, Μπάλιος. Επαιξαν και οι Παπάζης, Αριζάνης.

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Τακίδης, Τζουβάρας, Τζόμπο, Τσικόπουλος, Χάιτας, Φωτιάδης, Βλαδίκας. Επαιξαν Δούφας, Τοπάλης, Χατζηρούπης.
Πηγή: kampaniasports