×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Όλα έγιναν στο πρώτο μέρος!

Όλα έγιναν στο πρώτο μέρος!

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της ΑΕ Καραϊσκάκης με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων με την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη να επικρατεί με 2-1.

από
στις 23/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Νίκου Γυφτοκώστα στο 9′ όταν μετά από κάθετη μπαλιά του Χαρτσιά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τρανουλίδη. Η απάντηση του Εθνικού ήταν άμεση στο 23′ λεπτό με τον Άρη Μιχάλη με πλασέ μετά από κάθετη μπαλιά του Μπαλογιάννη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ανδρούτσου ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι στο 42΄ προηγήθηκαν εκ νέου σε 2-1 όταν Καραγιαννίδης με κεφαλιά μετα την σέντρα του Παπανίκου εστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τρανουλίδη. Στο 70΄ η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει και τρίτο γκολ αλλά η κεφαλιά του Ευαγγέλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής : Μπούμπας (Ηπείρου)
Βοηθοί : Κόλλιας-Γιώτης (Ηπείρου)
ΑΕ Καραϊσκάκης (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Βελέτης, Καραγιαννίδης, Καψάλης (59′ Ευαγγέλου), Χαρτσιάς (85′ Αβραμίδης), Ντατίδης, Μαζιώτης (73′ Ηλίας), Γούλας.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης, Ντανάι, Δημουλάς, Βραχνός, Λέντζος (84′ Korreshi), Παπακίτσος (71΄Τσιφλίδης), Άτσκα, Κουμπής, Μπαλογιάννης, Μιχάλης.

 
Πηγή: sportime24