Μοιρασιά στο Βελεστίνο

Μοιρασιά στο Βελεστίνο

Ρήγας Φεραίος και Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου «κόλλησαν» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 25/01/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ένα βαρύ και γλιστερό αγωνιστικό χώρο στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου και τρεις μόλις μέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ρήγας Φεραίος έδειξε αδυναμία να επανέλθει στις νίκες, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου (0-0). Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Τρικάλων απέσπασαν πολύτιμο αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού μέσα από το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη σπατάλησε ένα ημίχρονο, στη συνέχεια προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική με τη μεγάλη φάση να έρχεται στο 74' όταν ύστερα από σέντρα του Λάμπρου από αριστερά και τακουνάκι του Βουραζέρη, ο Σέττος από θέση λίγο πλάγια αριστερά στην περιοχή πέρασε και τον Θεολόγη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε με το αριστερό κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Διαιτητής ήταν ο Παπαργυρίου, με βοηθούς τους Θεοδώρου και Μηνούδη (Πιερίας).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Γεωργατζής, Αλεξίου (86' Τσελεπής), Μπόρας (54' Λάμπρου), Κιπτίου, Γκίκας, Σέττος, Τζοβάρας
ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡ. (Νίκος Μανούρας): Θεολόγης, Τεντουλούρης, Τσιγάρας, Αετόπουλος, Ρόμπος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Ιωάννου (63' Καραστέργιος), Ψύρρας (86' Φλιούκας), Τσιώλης, Γόρδιος (73' Σιαμπάνης).


(Ανταπόκριση: Φοίβος Παπαγεωργίου, «mousikovagoni.com»)